dinsdag 13 oktober 2015

Jarig •


De foto leg ik later uit, maar eerst het leukste: Ik ben jarig! Vandaag, 13 oktober, ben ik 15 jaar geworden. Afgelopen zondag heb ik het gevierd. Van mijn ouders heb ik meerdere cadeautjes gekregen, en ik krijg nog een nieuwe telefoon! (hij was niet op voorraad, dus het duurt wat langer). Ik koos de Huawei Y625 uit, omdat die goedkoop is én hij heeft een camera met 8 megapixels, wat ik al vrij veel vind aangezien mijn vorige telefoon echt gewoon geen foto's kon maken. Als ik m'n nieuwe telefoon wat langer heb ga ik er sowieso nog een artikel over schrijven.

Er kwamen niet zo bijzonder veel mensen op mijn verjaardag, maar het was wel heel leuk. Het leukste vond ik dat iemand (Marja) twee goede camera's meebracht zodat ik ze kon uitproberen, omdat ze wist dat ik een goede camera wil gaan kopen. Ik heb echt bijna de hele tuin op de foto gezet - inclusief de kastanje in dit artikel dus.

En nu het verhaal over de foto, haha. Precies 15 jaar geleden plantte mijn moeder twee jonge kastanjeboompjes oké ik vroeg het net en ze stopte blijkbaar gewoon twee kastanjes in de grond, één voor mijn zus en één voor mij. Mijn zus, Fleur, is altijd groter geweest dan ik en dat was met de boompjes ook altijd zo. Ik weet nog dat mijn boompje er hartstikke verdroogd bij stond. Toen geloofde ik er nog in dat dat kwam omdat ik weinig dronk, want tja dat geloof je als je klein bent haha :P Maar goed, nu we vandaag 15 jaar zijn geworden heeft één boom voor het eerst kastanjes! Die is natuurlijk van Fleur.

Vandaag heb ik nog gewoon les en woensdag, donderdag en vrijdag heb ik activiteitenweek op school. En daarna heb ik herfstvakantie! Kijken jullie ook al uit naar de herfstvakantie?

7 reacties: