maandag 23 november 2015

De laatste herfstfoto's die ik maakte • Lumix DC Vario


Mijn verhaal over de LUMIX DC VARIO die ik testte was nog niet klaar hoor ;) Ik wilde jullie de laatste foto's die ik maakte nog laten zien . De vorige foto's kun je hier bekijken, maar ook in het artikel over mijn zelfgemaakte stempels en in mijn verjaardagsartikel kun je nog meer foto's zien.

De eerste foto is meteen de best gelukte foto, al zeg ik het zelf haha. Ik stelde scherp op de enige paddenstoel die er was in onze tuin, richtte iets omhoog zodat er ook groen te zien was in de foto en wachtte totdat het beestje dat je rechtsonder ziet in beeld kwam. Echt een perfect beeld van de herfst: nog een beetje groen, maar de grond ligt al wel vol met gevallen bladeren, en er zijn weer paddenstoelen te zien. En beestjes dus.


De kat van de buren moest ik natuurlijk ook nog even op de foto zetten ;) En deze mooie bloem, wauw. Dat was een van de weinige bloemen die er nog mooi uitzag.


En als laatste een foto die er eigenlijk helemaal niet zo herfstachtig uitziet. Maar ik vond 'm wel mooi, dus vandaar :)

En inmiddels is het alweer winter, dat is echt te merken aan de temperaturen. Vorige week stormde en regende het wel hard, maar heel koud was het niet. Maar de dag dat ik dit schrijf (zondag) was het echt heel koud. Het liefst denk ik nog even niet aan morgen, en de rest van de week natuurlijk, wanneer ik een half uur lang door de kou heen moet fietsen voordat ik op school ben. Gelukkig ben ik wel vroeg uit omdat we toevallig een verkort lesrooster hebben.

Vonden jullie het ook zo koud gisteren, vergeleken met vorige week? En wat vinden jullie van de foto's?

4 reacties: