maandag 2 november 2015

Mijn nieuwe herfstachtige telefoonhoesje van GSMpunt.nl


Sinds ik jarig ben geweest heb ik een nieuwe telefoon, een Huawei Y625. Om hem te beschermen had ik natuurlijk een goed telefoonhoesje nodig. Van GSMpunt.nl ontving ik het perfecte telefoonhoesje. Ik koos natuurlijk niet voor niets precies dit telefoonhoesje uit, deze had namelijk iets speciaals: hij is niet alleen superleuk, maar hij past ook nog eens goed bij het seizoen.


De kwaliteit

Naast een een telefoonhoesje dat er leuk uitziet (en dus goed bij het seizoen past) vind ik kwaliteit ook belangrijk. Voor de prijs vind ik de kwaliteit heel goed. Het hoesje is netjes afgewerkt en er is niks mis mee. En het belangrijkste: hij beschermt mijn telefoon goed! Toen ik hem een paar dagen terug liet vallen,  beschermde hij mijn telefoon goed ondanks dat het hoesjes niet dicht zat toen ik hem liet vallen.


Wat ik verder ook een pluspunt vind, is dat je het hoesje ook 'liggend' kan neerzetten. Zo hoef je je mobiel niet de hele tijd vast te houden en daardoor houd je je handen vrij om iets anders tussendoor te doen. Op die manier kan ik heel makkelijk m'n mobiel liggend neerzetten en YouTube kijken terwijl ik m'n schooltas inpak bijvoorbeeld, omdat ik dan m'n mobiel niet hoef vast te houden. Misschien een beetje een raar voorbeeld maar het is wel erg handig om 2 dingen tegelijk te kunnen doen haha :PVerder is er in het hoesje plek voor pasjes of andere dingen. Zelf zou ik niet zo snel een pasje bij mijn mobiel bewaren, maar wat ik wel handig vind is om briefjes (boodschappenlijstjes ofzo) in het hoesje te doen.

Ik vind het hoesje dus heel fijn en ik raad GSMpunt zeker aan. De verzending is snel; in één dag heb je je nieuwe telefoonhoesje in huis. Zoek je ook nog het perfecte telefoonhoesje of ben je benieuwd naar de andere Huawei Y625 telefoonhoesjes die GSMpunt.nl verkoopt, dan is het zeker aan te raden om even te kijken op de site van GSMpunt. Misschien zit er ook wel een leuk winter- of herfstachtig hoesje voor jou bij ;)

Letten jullie erop of je telefoonhoesje een beetje bij (de kleuren van) het seizoen past?

4 reacties: