maandag 16 november 2015

Nieuwe rugzak, All Stars & T-shirt


Ik heb laatst weer een pakketje mogen ontvangen, yay :) Ik mocht namelijk wat uitzoeken op de site Dresslink.com, een webshop vol met goedkope kleding. Ze hebben echt superveel keuze. Wat ik uitzocht was een leuke rugzak met ankertjes, want zo'n rugzak zocht ik nog, en een simpel T-shirt.

En de schoenen? Die kocht ik een tijd terug in Polen. In Polen zijn de All  Stars (en heel veel andere spullen) goedkoper dan in Nederland, dus het was wel een goed moment om die te kopen. Ik wilde ze namelijk al een tijdje. Toch heb ik ze nog niet vaak aangehad omdat het natuurlijk wennen is als je eerst op je Nikes met zolen van 3 cm loopt en dan op All Stars. Dus ik kan ze nog 'nieuw' noemen en aan jullie laten zien :)

T-shirt

Toen m'n zus deze foto maakte was het al wel een beetje donker aan het worden, dus heel scherp zijn de foto's niet geworden. Dat maakt het niet minder leuk natuurlijk :) Dit is dus m'n nieuwe T-shirt, nouja eigenlijk is het een crop top maar ik draag er een hemd onder. Het liefst draag ik hem met een lang vest, want de herfst/winter is nou niet echt een periode om met korte mouwen rond te lopen.De kwaliteit van het T-shirt is beter dan verwacht. Ik dacht dat het een te dun stofje zou zijn maar dat valt heel erg mee!


De Rugzak

Over de rugzak ben ik ook heel tevreden. Hij heeft de goede grootte en gaat makkelijk open en dicht door magneetjes. Ik gebruik hem vaak als ik naar de stad ga zodat ik niet m'n rugzak die ik voor school gebruik hoef te gebruiken: die is nogal groot en ik vind het niet erg handig om rond te lopen als een of andere schildpad die alles in die winkel omstoot, haha :P

Dresslink is supergoedkoop!

Het zal je echt verbazen hoe goedkoop alles is op de webshop. De crop top is nu afgeprijsd en kost $2,19. Bizar toch?! Hou er wel rekening mee dat je de kleding extra groot moet kopen: ik kocht maat XL en die valt als een S/M. De rugzak kost $6,91. Later zag ik nog een goedkopere en nóg leukere rugzak voor $4,13! (of deze) Beide soort rugzakken zijn nu 'in', dus ik zou zeggen grijp je kans :)


Ik zou zeker even rondkijken op de site.Je betaalt trouwens wel verzendkosten, dat ligt aan het aantal gram dat een bepaalt product is.

P.s. Als je iets bestelt, zou ik sowieso even kijken bij de "Special Offers": daar zitten soms een aantal producten bij die tijdelijk $0,01 kosten en waarvan je dus alleen verzendkosten betaalt! Zit er niks (leuks) bij? Wacht totdat er weer nieuwe items zijn en bestel dan pas.


*Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf. Dit verandert mijn mening natuurlijk niet!

5 reacties: