vrijdag 18 december 2015

8 Dingen die ik van Sinterklaas kreeg


Het is al even geleden, maar toch laat ik nog even de dingen zien die ik van Sinterklaas - oftewel m'n moeder, want we hadden lootjes getrokken en zij had mijn lootje - heb gehad. Ik heb best veel dingen gekregen, en het leuke is dat ik bijna alles ook echt ga gebruiken. Of nouja, eigenlijk gebruik ik de meeste dingen nu al :)
Een tijdje geleden kocht mijn moeder dit soort stempels voor haarzelf, maar nu heb ik ze ook gehad! Vooral de stempel met Happy Birthday erop ga ik vaak gebruiken waarschijnlijk, maar ik vind de camera en het label ook heel leuk :)Een doos? Ja, eigenlijk twee zelfs. Deze en eentje met een patroon van driehoekjes erop. Ik had ze nodig voor mijn knutselspullen. De laatste tijd ben ik veel bezig met DIY'en - zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt op m'n blog - en die spullen moet ik natuurlijk ook ergens opbergen. Ik had al eerder dozen daarvoor gekocht, maar die waren net te klein om bijvoorbeeld ook A4-papier in kwijt te kunnen.. Die had ik toen in Duitsland gekocht, dus ze konden niet meer geruild worden! Zo stom haha. Maar goed, nu heb ik als nog mooie dozen die wél groot genoeg zijn. Ze komen trouwens van de Hema.


En ik kreeg, hoe kan het ook anders, DIY spullen! Een Gift Wrapping Set van de Hema en gift tags van de Action. Die gift tags had ik al eens eerder in de winkel zien liggen, maar toen had ik ze nog niet gekocht, en nu heb ik ze alsnog! Ik weet niet of ze ooit nog terugkomen in een DIY op m'n blog, omdat ik laatst al liet zien hoe je cadeaus leuk inpakt, maar wie weet :)


Verder kreeg ik mijn hele naam in chocoladeletters. Niet veel bijzonders over te vertellen ;) De A is inmiddels al op, de rest nog niet.


Volgens mij komen deze oorbellen van de Hema. Zoals je ziet is dit niet het hele setje, mijn zus kreeg de andere helft. Oftewel: m'n moeder kocht cadeaus voor mij én mijn zus, want mijn vader gaat nooit naar de stad.. Ik heb de parel oorbellen al gedragen, de strikjes nog niet.


Deze bodylotion ruikt zó lekker! Ik heb hem nog niet gebruikt maar dat ga ik binnenkort natuurlijk wel doen.


En als laatste kreeg ik iets wat ik al een tijdje wilde: een groot notitieboek. Ik bedoel niet groot in de zin van 'hij is A4', maar ik bedoel dat er veel bladzijden in zitten :) En nog een leuk detail: De randjes van de bladzijden zijn koperkleurig! Ik had deze al zo vaak bij de Hema gezien, maar steeds niet gekocht. Uiteindelijk had ik hem maar op mijn verlanglijstje gezet en nu heb ik hem eindelijk!

Dit was trouwens nog niet alles, ik kreeg ook nog een muismat, sokken, een kleed voor op m'n kamer en kaarsjes.

Wat was het leukste dat jullie van Sinterklaas kregen?

6 reacties:

 1. Leuke cadeautjes :) De oorbellen zijn echt schattig~ Ik vind het bluetooth boxje het leukste cadeautje dat ik zelf voor sinterklaas heb gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je van "sinterklaas" gehad! :D -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik niet mijn hele naam in chocoladeletters kreeg xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Dat notitieboek staat op mijn lijstje voor kerst, ik vind 'm ook zo leuk! Als ik hem niet krijg ga ik hem alsnog kopen gok ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je hem niet krijgt zou ik hem zeker kopen! Er zitten ook lekker veel bladzijden in dus het is het geld zeker waard :)

   Verwijderen