dinsdag 22 december 2015

We trokken lootjes voor Kerst en dit kreeg ik allemaal


Voor Kerst had ik samen met een paar vriendinnen lootjes getrokken. We zouden voor €7,50 cadeautjes voor elkaar kopen en die gaven we iets meer dan een week terug aan elkaar. Ik kreeg echt precies de dingen die ik vroeg. Ik had niet veel verschillende dingen gevraagd, want door deze 3 dingen was het budget eigenlijk al op. Maar ik ben er wel heel blij mee, ik kan alles gebruiken voor en tijdens Kerst.Als eerst deze schattige Kerst washi tapes: ik zag ze bij de Hema liggen en eigenlijk wilde ik ze toen al, maar ik had nog even afgewacht. Uiteindelijk bedacht ik dat ik ze ook gewoon op mijn kerstverlanglijstje kon zetten en dat deed ik. Ze komen bij de Hema vandaan en zijn, als je het vergelijkt met de andere washi tapes die Hema verkoopt, heel goedkoop: samen kosten deze Kerst washi tapes €1.

Ook had ik lampjes gevraagd, maar niet zomaar lampjes natuurlijk. Ik vroeg om de lampjes met koperen snoertje van de Xenos. Eigenlijk wilde ik eerst zo'n snoer waar 30 lampjes aanzaten, maar die was rond de €7. Eigenlijk vind ik dat best duur.. Dus ik vroeg de kerstverlichting waar 20 lampjes aanzitten. Die kost €3 bij Xenos. En achteraf is dit snoer met lampjes precies lang genoeg, want het past precies op mijn bureau. Er zitten trouwens geen batterijen in voor die prijs, die heb ik later bij de Action gekocht (12 AA batterijen voor €1,80 valt best mee toch?)


Als laatst stonden deze huisjes op mijn verlanglijstje. Het zijn waxinelichthouders! Wat ik heel leuk vind is dat ze een koperen achterkant hebben. Ze staan heel leuk op m'n kamer, want ik heb naast deze huisjes en de lampjes nog meer koperkleurige dingen op mijn kamer. Ik heb er trouwens geen echte kaarsjes ingedaan, maar gewoon neppe. De huisjes zijn trouwens te koop bij de Wibra, voor €1,79 per stuk.

Degene die mijn lootje had getrokken deed eerst alsof ze mijn lootje niet had en ik geloofde haar, maar achteraf had ze het helemaal uitgedacht zodat ik zou denken dat ze iemand anders had! De whatsappjes die ik naar haar stuurde waarin ik zei van "oh, dus jij hebt mij niet!" had ze dus ook onderaan het Kerstgedicht gezet..

Wat vinden jullie van de cadeautjes die ik kreeg?

10 reacties:

 1. Wat een leuke washi tape, heb je nooit genoeg van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je deed met je vriendinnen. Dat die ik ook altijd met mijn vriendinnen. Maar wij deden het dit jaar ook met een opdracht. Ik moest augurken eten. Misschien leuke tip voor jou en Je vriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die tape is heel erg leuk!!! En die lampjes zullen zeker erg gezellig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gekregen! Vind die huisjes heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingetjes heb je gekregen zeg! Die huisjes voor waxinelichtjes zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lootjes trekken is altijd leuk en dan vooral met vriendinnen! De kerst washi tapes zijn leuk zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een heerlijke cadeautjes heb je gehad...zeker de waxinehuisjes zijn heel erg grappih om te zien branden vind ik altijd ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke dingetjes heb je gekregen! Veel plezier nog met de spullen ;)

  BeantwoordenVerwijderen