zaterdag 19 december 2015

Chique, roségouden kettingen voor Kerst van H&M (budgetproof!)


Twee dagen terug heb ik twee supermooie kettingen bij de H&M gekocht. Ik was even de stad ingegaan - zo'n 5 minuten fietsen vanaf mijn school - en besloot om een leuke ketting te kopen voor Kerst, maar al snel stond ik met 2 kettingen in m'n handen: ze waren afgeprijsd! Normaal gesproken zijn de kettingen bij de H&M rond de €8, wat ik best veel vind, maar nu had ik er voor minder geld zelfs twee. Die grote was €3 en de kleine hieronder was €2.De grotere ketting is leuk als je een simpel T-shirt aanhebt, dus in mijn geval gewoon een zwart shirt. Dat maakt je outfit meteen heel chic! Het kleine kettinkje kun je naast Kerst ook nog gewoon 'dagelijks' dragen, dat zou ik met die andere ketting niet zo snel doen.

Er waren nog veel meer kettingen afgeprijsd, maar ook ringen en oorbellen. Meer dan deze kettingen heb ik niet gekocht, want van Sinterklaas had ik al oorbellen gehad, en leuke ringen had ik nog. Ook wilde ik mijn geld nog even bewaren om een nieuwe broek te kopen, dus vandaar.

Ik ben echt heel blij met mijn aankopen! Normaal gesproken koop ik echt nooit kettingen voor mezelf, want die zijn vaak best duur. Voordat ik de H&M inliep had ik al bedacht dat ik er toch (maximaal) 8 euro aan uit wilde geven, en dat dat voor deze ene keer wel kon. Maar ik had geluk dat er zoveel korting was, yay :)

Houden jullie ook van roségoud?

2 reacties: