zondag 13 december 2015

Cadeaus voor Kerst nr 5 • Warme truien en leuke spullen voor in huis

Kerst cadeaus serie 5/5 - Het is de laatste tijd echt ZO KOUD! De hele dag stormt het en het regent ook nog. Gelukkig is het binnen gezellig en knus. Echt geweldig vind ik de sfeer rond deze tijd. Voor dit laaste Kerst cadeau artikel zocht ik wat warme truien op. Is die trui met die sneeuwvlokken niet superleuk voor de kerst? Die is lekker winterachtig. Wil je toch iets wat neutraler is, dan is de witte trui perfect. En in de winter kan een sjaal natuurlijk niet ontbreken. Deze sjaal met sterren vind ik bijvoorbeeld heel leuk :)

Als je tijdens de kerst graag iets chics draagt, dan kun je iets in het zwart kiezen. Dat doet het altijd goed! Daarom zocht ik een mooi zwart T-shirt uit. Door die glitters is het ook nog eens feestelijk. Als je ook nog een beetje kleur in je outfit wilt kun je er een leuk jasje overheen doen. Ik vond dit gemêleerde jasje en deze is zó leuk! Heb je er nog niet helemaal een beeld van, dan moet je even op de site kijken hoe het model dit jasje draagt. Ik moet eerlijk zeggen dat het haar echt geweldig staat!


Wat er nu nog mist zijn leuke spulletjes om je huis ook een beetje gezellig te maken. Je wilt natuurlijk wel dat niet alleen jij, maar ook je huis er gezellig uitziet :) Eigenlijk wist ik helemaal niet dat Esprit ook een hele collectie met woonitems had! Dat ontdekte ik echt deze week pas. Ik vond bijvoorbeeld een leuke kussensloop en een set met waxinelichthouders. Ik vond trouwens nog véél meer leuke kussenslopen, die kun je hier vinden.

Welke items vind ik het leukst?

Zelf zou ik wel dat bordeaux rode jasje willen kopen en de grijze trui met sneeuwvlokken. Naast die twee dingen vind ik de kussensloop ook één van de leukste items, die zou ik dus ook wel willen kopen. De kussensloop van het kussen dat nu (voor de sier) op m'n bed ligt is namelijk kapot aan het gaan en ik weet dat Esprit goede kwaliteit levert, dus zo'n nieuwe kussensloop zou niet verkeerd zijn :)

Als je iets gaat bestellen bij Esprit zou ik wel even gebruikmaken van de 10% korting die je krijgt als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Toen ik daar iets kocht had ik dat niet gezien, dus vandaar dat ik het even zeg. Dan heb je meteen weer die €0,95 verzendkosten terugverdiend :P

Je kunt op de afbeeldingen klikken om bij het product uit te komen! Welke items vinden jullie het leukst? Zit er iets bij dat je op je verlanglijstje voor Kerst gaat zetten?

Laatste artikel van de Kerst cadeaus serie. Maar nog steeds tot Kerst (bijna) elke dag een artikel!

1 reacties: