vrijdag 8 januari 2016

Een soort van personal update •


De komende 4 weken zit er niemand naast me op school, lekker eenzaam dus. Dat komt omdat een vriendin die normaal gesproken naast me zit een tijdje niet naar school kan. Dus ook vandaag weer zat ik steeds voor me uit te staren wanneer een leraar nog niet was begonnen met de les, echt nuttig.. Normaal zou ik dan een heel levensverhaal vertellen maar dat kon nu dus niet. Ohja, ik heb uiteindelijk wel iets nuttigs gedaan toen de lerares bezig was met iets anders en we tussendoor geen opdrachten enzo hoefden te maken, ik heb namelijk redelijk veel ideeën voor nieuwe artikelen opgeschreven. Waar een les Duits wel niet nuttig voor kan zijn, wauw.

En verder, IK HAAT REGEN. Ik was vandaag doorweekt thuisgekomen van school. Ik kan ook nog steeds mijn nieuwe schoenen niet aan omdat ik dat zonde vind wanneer het regent. En geen zon = geen foto's maken, dus voor m'n blog heb ik niet zo veel kunnen doen. Gelukkig heb ik nog wat foto's waar ik nog geen artikel mee heb gemaakt, dus er komen gewoon nog artikelen op m'n blog hoor :)Het enige lichtpuntje is dus dat ik nieuwe schoenen heb! Die ik dus nog niet aan heb kunnen doen, maar dat terzijde, want ze zijn GEWELDIG. Misschien ga je ze nog wel op mijn blog tegenkomen.

Tot zover mijn zeurverhaal van donderdag. Inmiddels is het vrijdag, ik voel me eigenlijk veel productiever dan de afgelopen dagen. Ook heb ik eindelijk mijn nieuwe schoenen aangehad, want het regende niet, yay!

2 reacties:

  1. Ik werd spontaan depressief toen ik dit las. Nee grapje hoor haha. Vreemd, mijn lerares zei vandaag ook nog iets over dat ik in een dipje zat qua cijfers en dat ze blij was dat ik er weer bovenop was gekomen. Toch wel fijn om te horen, want de laatste tijd gaat het moeizaam op school. Mijn motivatie is ver te zoeken haha. Tja ik zal wel moeten hé, ik ben wel weer blij dat mijn cijfer omhoog gaan (en ondanks dat dipje staan er nog steeds prachtige cijfers op mijn cijferlijst joepie).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat het beter met je gaat qua cijfers! Omdat ik soms geen zin heb in leren zijn mijn cijfers eigenlijk iets lager geworden, maar mijn mentor is juist trots op me ondat ik school meer "loslaat". En jouw laatste zin is erg herkenbaar, dat heb ik ook!

      Verwijderen