maandag 18 januari 2016

De 3 dingen van komende week waar ik héél erg naar uitkijk


Ik kijk echt uit naar deze week. Op dinsdag, woensdag én donderdag is er iets waar ik naar uitkijk. Misschien zijn het niet de dingen die je verwacht, maar ik word echt blij als ik dit artikel nog eens doorlees. Het zijn 3 dingen (eigenlijk 4) waar ik heel blij mee ga zijn.

Dinsdag

Als het goed is valt dan mijn nieuwe camera op de deurmat! Nouja, eigenlijk is dit niet helemaal waar: hij valt niet en hij belandt ook niet op de deurmat. En ohja, nieuw is hij ook niet. Ik komt van Marktplaats. Ik hoop echt dat ik een betrouwbare verkoper heb uitgezocht. Ik hoefde niet van tevoren te betalen, maar het kan ook zijn dat ik er een heb gekocht die bijvoorbeeld al superveel clicks heeft terwijl het leek van niet. Dat is niet echt de bedoeling! Mocht je je trouwens afvragen waarom ik alwéér een nieuwe camera wilde: Die andere heeft een vlekje op de lens die je duidelijk ziet als ik iets op de foto zet wat zwart is. Verder vind ik hem wel fijn, hij stelt mooi scherp enzo en is een stuk fijner dan de camera van mijn telefoon. Maar er zijn nog een aantal dingen die mijn nieuwe camera wel heeft / beter kan.

*Update: lees mijn artikel over de camera van marktplaats, die uiteindelijk niet aankwam..

De foto hierboven is dus nog wel met mijn nieuwe Olympus spiegelreflex gemaakt! Hij stelt echt mooi scherp op m'n haar :)

Woensdag

Op woensdag ga ik mijn wenkbrauwen mooi laten epileren bij een schoonheidssalon in mijn dorp. Dat stond al redelijk lang op mijn dit-moet-ik-ooit-nog-eens-laten-doen lijstje. Iedereen (of nouja, dat is wel heel veel hè, maar wel veel) heeft altijd van die perfecte wenkbrauwen, en ja ik geef toe dat ik dat ook wil. Dus ik ben benieuwd. Hierna ga ik het gewoon zelf bijhouden.

*Lees ook mijn artikel waarin ik een Tweezerman pincet en een Hema pincet vergelijk!

Donderdag

Op donderdag krijg ik ein-de-lijk een nieuwe bril, 2 zelfs omdat ik er voor dezelfde prijs één extra kreeg. De ene is van Ted Baker en is bruin, van de andere weet ik het merk even niet meer maar die is in ieder geval zwart. Jammer genoeg zijn mijn ogen wel wat achteruit gegaan, maar over een paar dagen zie ik alles weer perfect :)

*Over één van mijn nieuwe brillen heb ik een artikel gemaakt

Waar kijken jullie naar uit?

7 reacties:

 1. Klinkt leuk! Ik heb mijn camera ook via Marktplaats en ik vond dat persoonlijk heel fijn! Ik zou mijn wenbrauwen ook wel eens willen laten doen, misschien leuk dat je daar een artikel over maakt met jou ervaring? X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn zeker leuke dingen om naar uit te kijken :) Ik epileer mijn wenkbrauwen altijd zelf haha~ En ik hoop dat je (nieuwe) camera een goede koop is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hierna ga ik ze voortaan ook zelf epileren hoor :) Maar ik wilde het de eerste keer echt goed laten doen.

   Verwijderen
 3. Ik heb ook mijn camera van marktplaats, beste koop ooit! Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeh leuke dingen! Spannend! Vooral de nieuwe camera, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb mijn polaroid camera van marktplaats en hij werkt echt prima ! Hopelijk doet die van jou het ook zo goed :)

  BeantwoordenVerwijderen