dinsdag 12 januari 2016

STERRETJES ENZO • MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR!


En zoals dat wel vaker gebeurt bij andere dingen *ahum*, was ik het alweer bijna vergeten. Op 10 januari 2016 bestond mijn blog 1 jaar. Dus ik zette sterretjes op de foto om dit artikel nog een beetje feestelijk te maken.Ik heb echt geen moment spijt gehad dat ik een blog ben begonnen, ik vraag me zelfs af wat ik eigenlijk zou doen als ik geen blog had. Ik had toen ik begon nooit gedacht dat zoveel mensen mijn blog zouden lezen. Toen ik de eerste reactie kreeg op mijn blog was ik zelfs zo verbaasd dat ik die persoon meteen mailde met de vraag hoe ze op mijn blog terecht was gekomen. Echt heel raar eigenlijk, haha, maar ik vroeg me dat echt af toen.

Mijn moeder hield het vuurwerk vast terwijl ik foto's maakte
Nu ik eindelijk een 'nieuwe' camera heb kon ik ook dit soort foto's maken. "Mama, wil je dit vasthouden terwijl ik er foto's van maak? Nu kan het eindelijk!" Ik moest wel even uitzoeken hoe het allemaal werkte, want natuurlijk had ik nog nooit vuurwerk op de foto gezet. "De foto's moeten overnieuw, volgens mij moet de sluitertijd korter". Terwijl de sterretjes die we nog over hadden bijna op waren, maakte ik de laatste foto's, die beter waren gelukt. Met een korte sluitertijd deze keer.

Ik kreeg de camera tijdens Kerst van iemand die hem niet meer gebruikte. Nog steeds wil ik ooit een Canon camera kopen, maar deze is in ieder geval een stuk beter dan de camera van mijn telefoon en hij heeft ook veel meer opties.

Hoelang bestaat jullie blog al?

10 reacties:

 1. Proficiat! Wat een leuke foto's!! Mijn blog bestaat bijna een maandje (dat is een hoop minder wel hahah) Nog veel plezier met het bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je blog anniversary ^^
  Je foto's zijn goed gelukt hoor! Je nieuwe camera doet het goed (en jaa we dromen allemaal nog van een Canon camera haha)
  Mijn blog bestaat nu ongeveer anderhalf jaar ~

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je een nu een camera hebt. Zo te zien bevalt het prima! Je maakt er in ieder geval mooie foto's mee. (Ik had niet anders verwacht)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je blog anniversary! *gooit confetti* Op naar het tweede! Mijn blog bestaat nu een half jaartje ^^ -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!
  Ik vind je foto's erg mooi gelukt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag...geniet er maar heerlijk van, hopenlijk blijf je nog een tijdje door schrijven...groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat! Op naar nog een jaar erbij (vele jaren liefst!) Mijn blog bestaat sinds begin dit jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Op naar nog vele, vele blogjaren! (p.s. prachtige foto's!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, mijne bestaat ook 1 jaar, maar jij heb sws meer bereikt dan ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Wat leuk dat het al een jaar er is. Op naar nog meer jaren. Echt super blog. Trots op je.

  BeantwoordenVerwijderen