vrijdag 19 februari 2016

Mijn nieuwe bril van Ted Baker


Als je me volgt op instagram heb je mijn nieuwe bril al gezien, maar natuurlijk wilde ik er ook een artikel over schrijven. Elke 2 jaar zoek ik een nieuwe bril uit, maar dit jaar kreeg ik er twee vanwege de actie die er was. Die tweede bril is zwart, maar dit artikel gaat over mijn andere bril :)

• • •

Als ik een bril uitzoek let ik meestal niet op het merk, nu ook niet. Toevallig vond ik een mooie bril van het merk Ted Baker. Het viel me op dat dat merk meerdere leuke monturen verkoopt. Eerst wilde ik geen bruinachtige bril omdat mijn haar dezelfde kleur heeft, maar ik vond het zo leuk staan dat ik hem alsnog wilde.

Op dit moment is mijn sterkte ongeveer -3, mijn andere oog is volgens mij -2,5. We hebben dus voor de optie gekozen om de glazen dunner te laten maken, ik wil namelijk niet rondlopen met glazen die te dik zijn voor het montuur. Ik heb ook een blue filter, wat inhoudt dat je melatonine-aanmaak (slaaphormoon) niet verminderd wordt wanneer je naar beeldschermen kijkt van bijvoorbeeld je computer of telefoon. En als laatste een extra laagje wat ervoor zou zorgen dat regen er makkelijker afgaat en dat wanneer je bril beslagen is, het snel weer over is. Maar volgens mij werkt dat niet echt.

Dragen jullie een bril?

5 reacties:

 1. hij staat je goed! ik wist geeneens dat er zoiets als een blue filter bestond, maar ik heb dan ook geen bril haha XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke bril! Hij staat je heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag sinds kort ook een bril en ik wil ook zoiets waardoor je regendruppels er gemakkelijker afkrijgt... Leuk artikeltje en je hebt een heel erg mooie bril!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa, ik heb ook een bril met precies dezelfde sterktes!

  BeantwoordenVerwijderen