dinsdag 2 februari 2016

ORANJEROOD • Over mijn truitje van H&M

Dit truitje wilde ik al zooo lang! Ik zag hem steeds vaker bij anderen en begon hem daarom ook steeds leuker te vinden. Ik kon hem alleen nergens vinden. Uiteindelijk vond ik hem bij Pull&Bear, maar daar hadden ze alleen de zwarte kleur. Later zag ik hem opeens in de H&M, ze hadden hem in meerdere kleuren en o.a. deze prachtige oranjerode kleur.


Tot nu toe heb ik hem pas één keer gedragen, terwijl ik hem toch al een tijdje heb. Hij is gewoon te koud om aan te trekken tijdens deze dagen. Maar, nog even en het is lente! Dan kan ik hem vaker gaan dragen, hoewel je natuurlijk nooit op het weer moet vertrouwen hier in Nederland.


Ik kocht hem trouwens voor €15. Persoonlijk vind ik dat niet heel veel. Bij de Pull&Bear is hij wat goedkoper, maar ik geef liever wat meer uit als ik dan een mooiere kleur heb. Zo'n kleur als deze had ik nog niet in mijn kledingkast liggen!

• • •

De laatste tijd heb ik trouwens mijn kledingkast aangevuld met dingen die ik écht heel leuk vind en dus ook echt draag. Ik heb minstens 5 (passende) broeken die ik niet meer draag aan de kant gelegd, die ga ik binnenkort op marktplaats zetten. En nog een stapel met shirts en truien enzo. Ik ben in ieder geval goed op weg om een kledingkast te krijgen met kleding die ik ook echt aantrek. Misschien dat ik daar nog wel een artikel over schrijf, wie weet :)

Ik was de laatste tijd heel inactief op mijn blog, sorry! Dat komt door school enzo. Op instagram ben ik wel erg actief! Maar op mijn blog probeer ik ook vaker artikelen online te zetten.


• • •

7 reacties:

 1. Wat een leuk topje! Je kunt inderdaad iets meer uitgeven voor een mooie kleur, maar voor €15 heb je echt een heel mooi topje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke top! Goede keus om wat meer te betalen voor deze kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een tof truitje! De kleur is heel mooi :D

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dingetje, vooral de gaten in de mouwen vind ik erg tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi topje! En die kleur... wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen