zondag 20 maart 2016

Lang niet geblogd + er komen weer nieuwe artikelen aan


Het is echt nog nooit gebeurd dat ik zo lang niets online heb gezet. Altijd heb ik genoeg ideeën voor nieuwe artikelen en meestal heb ik ook zin en/of tijd om een artikel te schrijven, maar toch is het er even niet  van gekomen.

Foto's

Vaak is het geen mooi weer en als het wel mooi weer is om foto's te maken, heb ik geen zin. Het komt niet vaak voor dat ik geen zin heb om foto's te maken, maar als ik er al aan denk dat mijn foto's zo vaak mislukken dan heb ik geen zin meer om foto's te maken haha. Dat is eigenlijk de grootste onzin ooit, want met mooi weer lukken de foto's meestal wel :P Verder heb ik nog steeds geen nieuwe camera.. Het probleem is dat ik wel goede kwaliteit wil, maar er niet veel geld aan wil uitgeven. Tja, een beetje kansloos is het wel haha!


Ideeën

Er zijn (gelukkig) wel méér dan genoeg dingen waar ik over wil schrijven! Daar hoef ik me dus geen zorgen over te maken. Er komt bijvoorbeeld nog een artikel aan om miskopen te voorkomen en iets over interieur enzo, want ik wil mijn kamer gaan veranderen.

Binnenkort zijn er dus weer nieuwe artikelen! Hebben jullie ook altijd last van het weer als je foto's wilt maken?

1 reacties:

  1. Ik heb dat ook met het weer hoor, ze mislukken dan niet perse, maar de foto straalt minder uit ofzo, met het zonnetje erbij is de foto vrolijker! Ik ben trouwens al benieuwd naar de komende artikelen!

    BeantwoordenVerwijderen