woensdag 2 maart 2016

TIP • 1+1 gratis actie voor mascara's (en meer!) van Hema


Gisteren (maandag) ontdekte ik de 1+1 gratis actie van Hema. Toevallig kwam ik speciaal voor mascara, want mijn zus had een suuuuupergoede mascara gevonden bij de Hema: de 3D effect mascara. Dat is, volgens mij, de enige mascara van Hema met een ander borsteltje. En daarom wilde ik hem ook, want de andere borsteltjes van de Hema mascara's vind ik niet fijn, maar deze zag er goed uit! Zelf heb ik hem nog niet gedragen, maar bij mijn zus zag ik dat de 3D effect mascara je wimpers ook mooi krult.

Dit zijn alle acties van Hema op een rijtje:

1+1 gratis actie voor alle mascara's
1+1 gratis actie voor tissues & watten(schijfjes)
1+1 gratis actie voor alle schuimende douchegels (klik) (van die douchegels die op Rituals lijken!)
2+1 gratis actie voor meerdere dingen (klik)
2+1 gratis actie voor alle woonaccessoires (klik)

De laatste actie in dit rijtje had ik zelf niet gezien, ik was namelijk alleen even snel langs de make-up enzo gelopen. Op de site zag ik de actie wel. In de winkel zelf zijn naast dit soort acties ook altijd producten met zo'n kortingssticker, maar dat zijn meestal de kapotte dingen, zoals mislukte stempels of slechte make-up kwasten. De enige dingen die meestal niet stuk zijn als er een kortingssticker op zit, zijn de oorbellen. En natuurlijk de items van deze 1+1 gratis actie.

De twee 3D effect mascara's van Hema kocht ik voor €4,25. Misschien komt er een review van online, maar dat is niet zeker ;)

Misschien ga ik het wel vaker met jullie delen als ik weer iets tegenkom! Ik ga dan niet per se altijd acties delen, maar ook gewoon andere leuke items die ik tegenkom. Willen jullie meer van dit soort artikelen zien?

5 reacties:

 1. O ja laat vooral deze acties weten. Komt er nog een review van de mascara ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh op de tissues en watten is wel handig! die kom ik altijd tekort, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig dat je dit zegt, wist ik helemaal niet :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig dat je de acties deelt! Daar wordt je wel hebberig van haha, leuke actie van de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen