dinsdag 31 mei 2016

Er komt een nieuwe collectie aan: H&M x Kenzo


In november is het zover: de nieuwe collectie van H&M en Kenzo komt uit! Normaal gesproken laat ik nooit dit soort dingen zien op mijn blog, maar nu was ik zelf zo benieuwd naar de collectie dat ik denk dat jullie dat ook zullen zijn.

H&M x Kenzo

De collectie komt uit op 3 november (2016) en focust zich op creativiteit, plezier en liefde voor mode. Dan weet je eigenlijk nog niet zo veel van de collectie en hoe het eruit gaat zien, maar dit Engelstalige artikel laat zien wat je kunt verwachten: items zoals spullen met tijgers (het logo van Kenzo) erop, drinkflessen met de naam Kenzo, mooie casual kleding, comfortabele schoenen en vooral grote logo's. Zelf heb ik geen idee wat ik kan verwachten: gaat het er niet "nep" uitzien als H&M kleding gaat verkopen met het logo van Kenzo? En wordt het niet een hartstikke dure collectie, omdat Kenzo zelf al heel duur is? Maar goed, dat zien we in november. Nog even geduld dus.

Zijn jullie benieuwd naar de nieuwe collectie van H&M en Kenzo?

5 reacties:

 1. Oeh! Cool, cool! Ik vind dit toch wel heel stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt benieuwd naar de collectie ook! :D Maar idd, ik ben benieuwd hoe ze het gaat gaan doen qua adviesprijzen. Maja bij de H&MxBalmain collectie waren er ook kledingstukken bij van rond de 300 euro, dus ik denk dat dat bij Kenzo ook zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 300 euro?! Hopelijk zijn er niet te veel dure kledingstukken bij de komende collectie ;)

   Verwijderen