vrijdag 27 mei 2016

Planten • inspiratie


*Heeft al heel lang niet geblogd* Als er één ding niet mag ontbreken in je huis, dan zijn dat planten. Ze kunnen je huis enorm opfleuren en zorgen ook nog eens voor frisse lucht - wat overigens niet betekent dat je nu nooit meer je ramen open moet zetten voor nog meer frisse lucht, maar dat terzijde. Zelf heb ik drie kleine, schattige mini cactusjes op m'n kamer staan, maar als ik later - wat nog best ver weg is - een eigen huis heb, dan laat ik natuurlijk een heel bos aanleggen in m'n huis :) (Nouja, dat is erg overdreven, maar dat had je waarschijnlijk al door. Maar ik ga zeker weten veel planten kopen).


Ik heb een tijdje niet geblogd

Juist toen ik een artikel online zette met de mededeling dat ik veel ideeën had, heb ik niks meer op m'n blog gezet. De reden? Tja, gewoon "even" geen zin om artikelen te schrijven. Met als gevolg dat er héél lang niks online is gekomen. Inmiddels heb ik alweer 4 artikelen gemaakt die binnenkort online komen (ja, ik heb er weer zin in haha).

Ik heb een paar foto's van planten die ik leuk vind opgezocht, ter inspiratie!Ik vind planten eigenlijk leuker dan bloemen. Als ze alleen al een speciale vorm hebben dan vind ik ze al mooi. De eerste plant in dit artikel heet trouwens "Pilea". Is die niet enorm schattig? Ik vind planten al snel schattig, maar deze vind ik wel héél erg leuk.

Bron 1  / 2 / 3 / 4 / 5

Wat vinden jullie leuker, planten of bloemen? Welke plant vinden jullie leuk?

1 reacties: