maandag 27 juni 2016

Mijn beugel is eruit!


Deze week was het eindelijk zover: mijn beugel mocht eruit! Ik heb mijn beugel volgens mij meer dan 2,5 jaar gehad en het werd echt tijd dat hij eruit ging.

Minder erg dan ik dacht

Ik dacht echt dat het eruit halen van m'n beugel zó lang zou duren! Er was namelijk een afspraak van 1,5 uur gepland. Het loshalen van de blokjes was zo gebeurd, en uiteindelijk duurde de totale afspraak een kwartier minder dan gepland. Wat wel vervelend was, was het eraf halen van de lijm. Maar uiteindelijk viel alles heel erg mee, want ik had echt het ergste ervan verwacht haha.


Ik ben echt blij dat hij er eindelijk uit is! Ik vond niet dat het per se lastig was om mee te eten, want het went. Maar nu hij eruit is merk ik dat het toch wel veel fijner is zo. Ik hoef er nu veel minder rekening mee te houden dat er snel eten tussen m'n tanden blijft zitten, dat is wel handig ;) En tandenpoetsen gaat nu veel makkelijker. Wel zal ik nog heel lang twee ijzerdraadjes achter m'n tanden blijven houden, zodat het niet gaat verschuiven. En een nachtbeugel, ugh. "Want anders kan alles weer terugschuiven". Die moet ik dus deze week ophalen. Dus ik ga nog even genieten van m'n nachtbeugelloze nachtjes :P

1 reacties: