woensdag 29 juni 2016

Tip • Magnetische boekenleggers van de Hema (voor €1,-)


Ik zal het eerlijk toegeven: ik lees niet vaak en als het boek niet leuk genoeg is, vind ik lezen echt totaal niet leuk. Toch zijn er soms boeken die me wel aanspreken en waar ik dan ook graag in lees, maar ik lees nogal langzaam. Dat maakt het dan alsnog minder leuk, maar ik doe m'n best om sneller te leren lezen :) De you are here magneet is in dat geval wel handig, die geeft je toch nog een beetje moed haha.

Hoewel ik dus niet vaak lees, kon ik het niet laten om deze superleuke magnetische boekenleggers te kopen. Ik zag ze bij de Hema en ze vielen me op door de kortingsticker die erop zat - volgens mij zijn deze altijd al €1, maar oké, nu leken ze goedkoop dus ik nam ze mee. Ja, dat rijmt.


Hier kan je zien hoe het werkt: je vouwt de boekenlegger open, doet hem om de bladzijde van je boek heen en dan doe je hem weer dicht. De magneet is sterk genoeg, dus hij zal niet zomaar losgaan.


Ik heb deze magnetische boekenleggers trouwens al een tijdje terug gekocht, maar de Hema zal ze vast nog wel hebben. Toen ik deze week in de Hema was, zag ik in ieder geval wel een andere variant van deze leuke boekenleggers liggen. Dus als je nog (leuke!) goedkope magnetische boekenleggers zoekt, zou ik zeker even langs de Hema gaan. (als ik die zin hardop zou zeggen dan zou ik echt niet uit m'n woorden komen, en waarschijnlijk leest die zin ook heel moeilijk, haha)

De laatste tijd heb ik meerdere goedkope dingen gekocht, zelfs vandaag (dinsdag) nog, dus die dingen laat ik jullie binnenkort ook zien! Ik vind het leuker om overal een apart artikel over te maken, want dan kan ik alles beter laten zien dan in een shoplog.

Lezen jullie veel?

2 reacties:

  1. Oh wat handig zeg! Ik lees nu steeds met een ereader, dus dan heb je er niks aan, maar voor boeken is dit echt heel fijn :)
    De laatste tijd lees ik super veel. Als kind hiel ik heel erg van lezen, maar op de middelbare school verloor ik mijn leesplezier. Ik denk omdat het toen verplicht was om bepaalde boeken te lezen. En dingen moeten, is nooit leuk haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees suuuuper vaak! Dit zou heel handig zijn. Elke keer als ik mijn papiertje die ik als bladwijzer gebruik, vind ik mijn pagina noooooit terug en moet ik mijn boek op z'n kop hangen en er mee schudden, en soms valt het papiertje er zelfs niet uit. Dan weet ik nog steeds niet wat mijn pagina was haha.

    BeantwoordenVerwijderen