zondag 12 juni 2016

Summer collab aankondiging • met Angela van de blog Inspiregirl


Angela en ik zijn ZO enthousiast over onze collab! We gaan deze zomer een serie artikelen schrijven met als thema zomer en vakantie. Elke vrijdag komt er op onze blogs een artikel van deze zomer collab online. We schrijven steeds over het zelfde thema, maar toch een ander onderwerp. Even een voorbeeld: je hebt het thema "koffer inpakken", dan schrijf ik bijvoorbeeld over hoe je meer ruimte overhoudt in je koffer en Angela schrijft bijvoorbeeld over 5 leuke koffers voor je vakantie. Zo vullen we elkaar aan!Angela van de blog Inspiregirl

Wat je je waarschijnlijk als eerste afvroeg, was met wie ik ga "samenwerken". Ik ga deze collab doen met Angela van de blog Inspiregirl. Ze schrijft over van alles en nog wat, maar onderwerpen die vaak terugkomen op haar blog zijn make-up en haar geloof. Verder kom ik ook vaak heel herkenbare dingen op haar blog tegen. Ik lees haar blog al best lang en toen we een gesprek hadden op instagram, vroeg ze of ik een collab wilde doen. Nadat ik - natuurlijk - ja had gezegd, kwamen er zóveel ideeën dan we besloten om dit 8 weken lang te doen. We werden steeds enthousiaster en we kunnen niet wachten totdat het eerste artikel van onze collab online staat!

Wat kun je verwachten?

• Artikelen die je tips geven over dingen die met de vakantie te maken hebben
• Zomer & Fashion: onze mening over crop tops & onze favoriete zomer outfit
• Zomerse haarstijlen
• En nog veel meer! Ik ga natuurlijk niet te veel verklappen :)


Wanneer beginnen we en hoelang zal deze collab duren?

Zoals je net hebt kunnen lezen, is het dus niet zomaar één keer een collab. Het wordt een hele serie! Het begint dus op vrijdag 17 juni, en het eindigt eind augustus. Wanneer de scholen weer beginnen en de zomer bijna voorbij is, dan eindigt onze collab.

Als je alvast een kijkje wilt nemen op de blog van Angela, dan kun je kijken op inspiregirll.blogspot.nl!

4 reacties: