woensdag 27 juli 2016

La France #2 • Markt & Adidas outfit

De dag nadat we in Frankrijk aankwamen, op een maandag, gingen we naar een markt dicht bij onze camping. Eerlijk gezegd stelde die markt niet zo veel voor: wat kraampjes met goedkope kleding, schoenen, make-up en dat soort dingen. Wel verkochten ze baklava - ik hou van baklava - dus dat was het enige dat we kochten. Verder maakte mijn zus deze foto's, omdat ik dit gebouw wel leuk vond voor op de achtergrond.Adidas surf crop top

Maar naast de markt, gaat dit artikel toch meer over mijn outfit :) Een hele tijd terug zag ik op de site van Adidas deze crop top. Hij was van de nieuwe collectie en was op dat moment de enige echt leuke adidas crop top die er was. Meteen vond ik hem heel leuk en wilde hem kopen. Ik bestel niet veel online, maar ik had toevallig een kortingscode voor Adidas.nl en ik wilde ook een pet bestellen. Maar ik wacht altijd heel lang met bestellen.. Dus toen we later naar de Snipes in Rotterdam gingen, kocht ik hem daar! Snipes is een winkel met heel veel leuke sportkleding, van bijvoorbeeld Nike en Adidas, maar "Snipes" zelf is ook een merk met veel leuke kleding. Dit vind ik toch fijner dan online kleding kopen, omdat je het dan kunt passen.

In de winkel was er helaas geen korting, dus ik betaalde de volle prijs. Dit was toen €39,95 en dat kost deze crop top nog steeds. Zelf vind ik dit best veel geld voor een shirtje.. Maar ik wilde hem zo graag dat ik hem toch kocht. Ik draag hem nog steeds erg vaak en ben er nog steeds heel blij mee!

Websites waar je deze crop top kunt bestellen: Snipes, Zalando (op de site van Adidas kan ik hem niet meer vinden)

Highwaisted broek van H&M

Ik wilde al een tijdje een highwaisted korte broek, en toen ik hem tegenkwam bij de H&M kocht ik hem meteen! In mijn shoplijstje van het artikel dat ik op tienertour ga, zag je ook al dat ik de grijze versie van deze broek wilde. Ik hoop dat die nog te koop is! 


Adidas Superstars met zilveren glitter

Okay, hier hoort dus wel ff een verhaal bij :P Ik wilde in een winkel deze Adidas Superstars passen met zilveren glitter en met zwarte glitter, maar iemand anders wilde dat dus ook.. Zij had precies mijn maat aan! Dus ik moest wachten totdat ze had besloten welke ze zou kopen. Na een tijdje wachten kocht ze beide schoenen.. Dus toen keek ik twee winkels verderop. Daar hadden ze alleen de schoenen met zilveren glitter. Maar, daar waren de schoenen ook €15 duurder! Hallo, dat ging ik echt niet doen. Dan zou ik er €95,- aan kwijt zijn. De verkoper zag me twijfelen en ik vertelde het verhaal wat je dus net gelezen hebt. Hij ging overleggen en even later kwam hij terug en zei hij dat het ook voor €80,- kon! Dus toen paste ik de schoenen en kocht ik ze.

Ohja, nog iets grappigs. Ik vraag altijd aan m'n moeder: "Weet je waar m'n glitterschoenen zijn?" Ja, zo noem ik ze. Soms vind ik het wel grappig dat sommige mensen ze te "glitterig" vinden. Zelf word ik juist helemaal blij als ik fietsend naar school naar m'n schoenen kijk: je ziet de glitter heel goed in de zon!

In dit artikel kan je ook mijn normale, zwart-witte Adidas Superstars zien. Helaas had ik ze toen via Aliexpress gekocht en waren ze dus niet echt. Ze waren wel veel goedkoper natuurlijk.Maar de kwaliteit is veel minder goed dan de echte, en ik raad het dus echt aan om er gewoon wat meer geld aan uit te geven en echte te kopen.


Dragen jullie wel eens crop tops, of juist niet? Hebben jullie ook Adidas Superstars? Welke kleur?

3 reacties: