woensdag 6 juli 2016

Tip • Make-up etuitje van de H&M in de sale


Als ik bij de H&M iets anders koop dan kleding, dan wacht ik altijd totdat het afgeprijsd is. H&M vraagt vaak redelijk hoge prijzen voor hun spullen, waardoor ik het zonder korting nooit zou kopen. Behalve de kleding dus, die is wel goedkoop namelijk. Wel is het vaak zo dat ik niet eens hoef te wachten op de sale: meestal kijk ik meteen al bij de afgeprijsde sieraden en tasjes, want er hangen altijd wel wat goedkope dingen tussen. Eerder kocht ik al twee rosé gouden kettingen bij H&M, omdat die toen ook afgeprijsd waren.


Make-up etuitje van H&M

Dit kleine, schattige make-up etuitje kostte me maar één euro. Ik had eigenlijk al gekeken bij de afgeprijsde spullen, maar was deze toen niet tegengekomen. Ik ging mijn nieuwe t-shirt betalen en wilde de winkel uitlopen, toen ik dit etui opeens wél tegenkwam.  De laatste tijd ben ik meer met make-up bezig, dus dat kwam goed uit! Naast dit donkerblauwe etuitje verkochten ze ook een wit etui. Die was ook afgeprijsd, maar door een of andere reden was hij €2,-. Waarschijnlijk omdat de witte beter verkocht worden.

Kwaliteit van het etui & is het je geld waard?

Zonder de korting was dit etuitje €5,99! Dat vind ik persoonlijk erg duur voor zo'n klein etui en dat had ik er ook zeker niet aan uitgegeven. De rits gaat een beetje stroef, maar niet zo erg dat hij blijft hangen. Het etui lijkt door de stroeve, maar toch sterke rits wat steviger. Het nepleer is redelijk dik en het etui ziet er niet goedkoop uit. Hij is dus zeker je geld waard wanneer je hem in de aanbieding koopt. Voor €5,99 zou ik hem toch laten liggen, want dan kun je ook een groter etui of make-up tasje kopen.


Hoeveel past er in het etui?

Er past niet zoveel in dit etui als je in een echt make-up tasje zou doen. Maar dat is ook niet de bedoeling, want zo'n klein etuitje koop je met een reden: het is handig om mee te nemen! Het enige nadeel is, is dat het make-up spiegeltje (van de Hema) dat ik wilde kopen er niet in past. Kleine spiegeltjes passen er volgens mij wel in. Heb je toch meer ruimte nodig? Dan zou ik gewoon wat meer geld uitgeven en een groter make-up tasje kopen.

Om even aan te geven hoeveel erin past:
  • Mascara
  • Lipstick
  • Wenkbrauw borsteltje + Pincet
  • Make-up kwast
  • Alles wat hier boven staat x 2
Deze combinatie past ook: blush (rond) van Revolution + mini make-up remover van Hema. Dit is echt om de grootte aan te geven, want veel heb je er natuurlijk niet aan als je alleen deze twee dingen meeneemt. Maar: als je iets groots meeneemt, zoals een blush, dan passen alle lange dingen zoals mascara er niet meer in. Je lipsticks, pincet en andere kleine spullen passen dan nog wel.


Conclusie

Ik ben in ieder geval heel blij met m'n aankoop! Zeker omdat ik zoveel bespaard heb en omdat ik dit etui nog vaak zal gebruiken.Als je hem voor deze prijs tegenkomt, raad ik het je echt aan om hem te kopen. Zo'n goedkoop etui zal je namelijk niet snel meer tegenkomen ;) Wanneer je denkt dat je iets groters nodig hebt, laat hem dan vooral liggen en koop een echt make-up tasje. Maar dit etui is natuurlijk altijd handig voor dagen waarop je wat minder make-up meeneemt - je hoeft namelijk écht niet je hele make-up collectie mee te nemen :)

Vinden jullie de "normale" prijzen van de H&M ook zo hoog? Of vinden jullie het meevallen?

0 reacties:

Een reactie posten