woensdag 13 juli 2016

Review • Vivid baked blush van Make-up Revolution: All I think is about youAl een hele tijd terug won ik een winactie waarbij ik o.a. deze Vivid Baked Blush van Make-up Revolution won. Ik heb de kleur All I think is about you. In dit review kun je er meer over lezen!


Zoals je op de foto's ziet, heb ik hem nog niet vaak gebruikt. Pas een paar keer. Maar inmiddels gebruik ik hem wel! Ik wilde namelijk al langer meer met make-up doen, maar het kwam er steeds niet van. Toch ben ik erachter gekomen dat ik deze blush supermooi vind, en ik zou hem dus aan iedereen aanraden!

Pigment en kleur

Er komt heel veel kleur van de blush af! Hij is dus erg goed gepigmenteerd. Toch is deze blush niet té gepigmenteerd, want dat hoort natuurlijk niet bij een blush. Je hebt dus niet het probleem dat je opeens te veel blush op je kwast hebt zitten. Ik heb wel het idee dat de blush in het echt iets meer perzikkleurig is dan je op de foto kunt zien. Zelf vind ik het een hele mooie kleur! Verder heeft hij een koele glans.


Prijs-kwaliteitverhouding

Ik heb niks op te merken aan de kwaliteit van deze blush!  Hij brengt fijn aan en je hebt geen last van fall out (wat vaak wel is bij bijvoorbeeld goedkope oogschaduws enzo..). Er zijn echt geen minpunten te bedenken. Hij kost €3,39 en dat is een prima prijs voor deze kwaliteit. Ik heb verder geen ervaring met prijzen van make-up hoor, maar voor deze kwaliteit is het je geld zeker waard. Hiervoor krijg je 6 gram blush, dus ik denk dat ik er nog heel lang mee kan doen.

Ingrediënten

Zelf ben ik nergens allergisch voor, maar jullie misschien wel.. Dus hier staan de ingrediënten, in het Engels: Mica, Talc, Dimethicone, Nylon12, Magnesiumaluminium, silicate, phenoxyethanol, propylparaben.


Alle info op een rijtje

Je krijgt dus 6 gram blush voor maar €3,39. Naast deze kleur (all I think is about you) zijn er nog 5 andere kleuren, die dezelfde prijs hebben. Je kunt hem kopen op verschillende Nederlandse webshops (zoals Makeup Musthaves) maar je kunt hem ook kopen op de site van Makeup Revolution zelf.

Van welk merk is jullie favoriete blush?

1 reacties: