maandag 25 juli 2016

Ik ga op tienertour! De steden waar ik heen ga + shoplijstje


Ik ga deze week op tienertour! Ik ga samen met een vriendin van me, Priscilla. Zij is al 2 keer op tienertour geweest, dus ik verwacht dat het helemaal goed gaat komen, haha. Ik heb er echt ontzettend veel zin in en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal ga doen op tienertour.

Wat is tienertour? 

Tienertour, inmiddels "jongerentour", is dat je 3 dagen onbeperkt met de trein kan reizen voor maar €33,-. Je bespaart er dus heel veel mee! Je kunt die 3 dagen bijvoorbeeld gaan shoppen in steden waar je normaal niet zo snel komt, of - zoas wij - één dag naar een pretpark gaan en de andere twee dagen gaan winkelen.

Maandag: Walibi

Ik moet eerlijk bekennen dat ik sinds vorig jaar pas in achtbanen durf. De eerste echt grote achtbaan waar ik in ging was Joris & De Draak in de Efteling, daarna ging ik in alle achtbanen in Phantasialand! Dus ik heb superveel zin om naar Walibi te gaan. Ik ga eerst met de trein naar Harderwijk, om vanaf daar de bus te nemen naar Walibi. Het is zo'n 2 en half uur reizen! Daarom sta ik vroeg op en vertrek ik rond kwart voor 8 's ochtends. Ik weet dat je met tienertour eigenlijk pas vanaf 9:00 kunt reizen, maar dan zouden we wel erg laat in Walibi aankomen.

Tot 31 juli kan je Walibi kaartjes kopen voor maar €24,75 op Hema.nl! Daar hebben wij ze ook gekocht. Ik noemde het ook al in mijn artikel waarin ik dingen noemde waarop je kunt besparen in de zomer!

Woensdag: Eindhoven en Den Bosch

Woensdag gaan we naar Eindhoven. Dat is gelukkig een stuk minder ver dan de eerste dag. Als het goed is hebben we na Eindhoven nog wat uurtjes over om ook nog naar Den Bosch te gaan. Eindhoven en Den Bosch liggen heel dicht bij elkaar, dus met de trein ben je er zo. Ik deze week ook al in Den Bosch geweest, maar toen waren we niet naar alle winkels gegaan. Ik wil nog graag naar wat leuke winkeltjes met woonitems - je weet wel, van die dingen zoals koperen manden en cactussen. Hello Den Bosch is een leuk winkeltje dat kleding verkoopt en dus ook dat soort dingen, maar er waren in dezelfde straat nóg twee winkels met dat soort spullen! Daar was ik niet heen geweest, maar daar wil ik nu wel heen.

Donderdag: Den Haag

Ik ben zelf nog nooit in Den Haag geweest, maar door tienertour heb ik de kans om er alsnog een keer heen te gaan! Echt een superleuke stad lijkt me. Ik zou hier graag een Levi's shirt willen kopen (als hij niet te doorschijnend is, want hij is wit) en er zitten nog een heleboel andere leuke winkels hier. En omg, ik kom er net achter dat er een Søstrene Grene winkel zit in Den Haag én Den Bosch! Daar wil ik heeeeen!

Mijn shoplijstje

Ik heb een aantal dingen "nodig" die ik tijdens tienertour ga kopen, dus het leek me leuk om er een lijstje van te maken! Dat is misschien ook inspirerend voor jullie, als jullie deze vakantie ook gaan winkelen in een grote stad.

  • Een goede, lange highwaisted broek
  • Levi's T-shirt
  • Korte grijze highwaisted broek van H&M (de donkerblauwe heb ik al)
  • Grijze pantalon (door dit artikel kwam ik bij deze blog, dus mij leek het de moeite waard om eens te proberen!)
  • Een mooie (en fijne!) blush kwast
  • Make-up spiegeltje (Primark of Hema?)
  • Koperen kleerhangers (Primark, Eindhoven)
  • Schoolspullen van Søstene Grene (En andere leuke spullen!)
  • Misschien een nieuwe rugzak, want mijn oude rugzak is inmiddels stuk! Ik heb wel een simpele rugzak van de H&M, maar ik zoek er nog een die wat groter is :)
Oh, en mocht je je afvragen: wat heeft een random glas drinken nou met tienertour te maken? Nou, winkelen = terrasjes enzo ;)  Dit was de enige foto die ik had die nog een beetje bij dit onderwerp paste. Dat heb je als je van tevoren een artikel maakt :P

Weten jullie nog leuke winkels in Eindhoven, Den Bosch of Den Haag?

2 reacties: