zondag 17 juli 2016

Youtubers waar je blij van wordt: Denise, Claire, Vera & Sanny


Vooral in de vakanties hang ik vaak rond op youtube. Ik kijk meestal naar Nederlandse én Engelse youtubers, maar Nederlandse youtubers hebben toch mijn voorkeur. En een paar youtubers vind ik zo leuk, dat ik het een artikel waard vond! Dit zijn namelijk de youtubers die altijd zo vrolijk en spontaan zijn, dat ik er zelf ook altijd blij van wordt als ik hun video's kijk.

Denise van IAmTheKnees

Ten eerste: haar naam op Youtube is zó leuk bedacht! Als je IAmTheKnees uitspreekt, dan lijkt het gewoon alsof je I am Denise zegt. Zelf denk ik dat Rutger, die kennen jullie vast wel, haar youtubenaam bedacht heeft, maar dat weet ik niet zeker. Denise uploadt één keer per week een video die ze Fashion Dilemma's noemt. Daarnaast uploadt ze nog wel meer hoor, ongeveer twee keer per week geloof ik. Ik vind het superleuk om te zien hoe ze tips geeft over het combineren van kleding en je krijgt er ook nog eens inspiratie door! En wat ook leuk is, is dat ze altijd heel vrolijk is in haar video's. Dan word je zelf ook vrolijk natuurlijk :)

Claire van trendgloss

Claire leerde ik kennen via Mascha van Beautygloss. Iedere woensdag uploadt Claire een video waarin ze het over nieuwe trends heeft. Die video kan gaan over haartrends, trends op instagram of van die tattoos die eigenlijk iedereen heeft. Dus haar youtubekanaal is ook weer leuk om inspiratie op te doen en een beetje op de hoogte te blijven. Wel is het allemaal een beetje het zelfde. De andere drie youtubers die ik in dit artikel noem hebben namelijk veel afwisselendere video's.

Vera Camilla

Jullie kennen Vera vast wel. Ik lees altijd haar blog, maar haar youtubekanaal is ook één van mijn favorieten. Vera lacht altijd zo leuk als ze iets fout doet ofzo - ze laat die fouten ook altijd in haar video's, dat vind ik heel leuk altijd - en is super spontaan. Vooral in de video over haar nieuwe regenboog highlighter is ze héél enthousiast, maar dat is ze dus altijd.

Sanny van Sanny zoekt geluk

Zoals je aan de naam al ziet, gaat het youtubekanaal van Sanny vooral over geluk. Nu kan je denken "wauw, dat is zeker zo'n heel spiritueel youtubekanaal", maar dat valt echt mee. Ze heeft bijvoorbeeld veel video's over productiviteit, vaker positief zijn, je dromen waarmaken, gelukkiger worden en nog veel meer van dat soort dingen. Ze vlogt ook, maar die video's kijk ik minder vaak. Ik kijk haar video's vooral omdat ik haar zo'n positief persoon vind en omdat ik - net zoals Sanny zelf - gelukkiger wil zijn, productiever wil zijn en dingen wil doen waar ik blij van word. Ze geeft echt goede tips! In deze video geeft ze bijvoorbeeld tips over uitstellen. Ze maakt ook vaak video's over yoga(oefeningen), maar daar heb ik niet veel aan omdat ik niet zo lenig ben, haha.

Ik heb van de namen die ik hierboven noem linkjes gemaakt, dus je kunt erop klikken om naar hun youtubekanaal te gaan!

Van deze vier youtubers kijk ik Vera's video's het vaakst, en daarna komen de video's van Denise. De laatste tijd kijk ik de video's van Claire iets minder, maar het blijft een leuke youtuber!

Welke youtubers vinden jullie leuk? Kenden jullie deze youtubers al?

2 reacties:

  1. Claire vind ik echt een toffe youtuber ook al kan ze soms een klein beetje verwaand over komen, of ligt dat aan mij?

    BeantwoordenVerwijderen