vrijdag 15 juli 2016

Summer collab met Angela #5 • onze favoriete zomeroutfit


Al een hele tijd was het zo dat ik meer shirtjes nodig had. Ik heb de afgelopen tijd heel veel kleding weggedaan, weggegeven, en naar de H&M gebracht voor 15% korting. Laatst ging ik dus weer winkelen, niet echt in een grote stad, maar gewoon in de stad bij mij in de buurt. Ik ging alleen maar naar de H&M en kwam met 3 korte broeken en 2 shirtjes thuis. En deze crop top is daar één van!


Tot nu toe is dit mijn favoriete zomeroutfit! Dit shirt draag ik het liefst op een highwaisted broek, deze keer was het een lange broek, maar op een korte broek is het natuurlijk nog zomerser. Ik heb de foto's trouwens gemaakt in de uiterwaarde, want ik woon langs een dijk!

Aztec crop top van H&M

Deze crop top kostte maar €10,-. Ik vind het echt fijn dat de H&M altijd dit soort prijzen heeft! Ik had ook nog 15% korting omdat ik mijn oude kleding had ingeleverd, dus dat scheelde weer. Wel is het zo dat ik dit shirt laatst bij de sale spullen weer tegenkwam voor €7,-. Jammer dat ik hem niet voor die prijs kocht, want zelfs nu ik kleding heb ingeleverd voor korting, heb ik alsnog meer betaald. Maarja, nu heb ik dit shirt gelukkig wel wat vaker kunnen dragen :)


Twee manieren om te dragen

Zelf draag ik hem het liefst op mijn schouders, want dat zit wat fijner. Maar off the shoulders vind ik hem mooier! Eerlijk gezegd heb ik geen idee op welke manier je deze crop top hoort te dragen, maar omdat er twee dingen mogelijk zijn vind ik dat wel een soort pluspunt!

Angela's artikel

Dit is al het vijfde artikel van mijn zomer collab met Angela! Wow, dat gaat echt snel. Onze collab duurt ongeveer totdat de zomervakantie is afgelopen en de scholen weer zijn begonnen. Angela heeft voor deze collab ook een artikel over haar favoriete zomeroutfit geschreven. Dat artikel kun je hier vinden.

Dragen jullie crop tops? Wat vinden jullie van de off the shoulders trend?

2 reacties:

  1. Wat een leuke print zeg! Op de schouders vind ik hem ook het mooiste staan!

    BeantwoordenVerwijderen