woensdag 3 augustus 2016

Goals for August • Sparen, doen wat ik leuk vind, blognaam veranderen en nog (veel) meer doelen

* is stiekem heel trots op deze foto *

Elke maand €40 sparen

Doordat ik op Tienertour ging, had ik in Juli nogal (heel) veel geld uitgegeven aan kleding. Er komen waarschijnlijk nog shoplogs hiervan online. Mijn doel is om vanaf augustus tot minstens eind 2016 elke maand €40,- te sparen. Ik krijg kleedgeld, dus daarmee ga ik sparen. Er blijft wel een deel over om (winter)kleding mee te kopen. (Ja, deze slimme persoon heeft in Juli enorm veel zomerkleding ingeslagen)

Lippen goed verzorgen

Mijn lippen zijn altijd stuk en droog. Dit komt ook omdat ik ze steeds stuk bijt - oeps - en ik moet gewoon vaker met lippenbalsem smeren.

In de vakantie vóór 10:00 ontbijten

Vaak is het zo dat ik in de vakantie zo laat ontbijt dat  ik geen lunch meer heb. Mijn lunch is dan eigenlijk mijn ontbijt.. Dat lijkt me niet echt gezond.

Vroeg opstaan in de vakantie

Nu klinkt voor 10:00 uur ontbijten niet zo heel vroeg.. Maar mijn doel is om tussen 8 & 9 op te staan zodat ik rustig m'n ochtend kan beginnen, m'n haar leuk kan doen (ja ik doe eindelijk iets met m'n haar) en uiteindelijk dus ook vroeg kan ontbijten.

Sporten

Ik bedoel niet echt sporten zoals hardlopen enzo, maar juist dingen om sterker te worden. En ik ben er al mee bezig, ik kan eindelijk opdrukken! Niet zo vaak hoor, maar hé, het is een begin! Het klinkt trouwens heel saai, maar ik doe meer dan alleen dat hoor. Een beetje afwisseling kan ook geen kwaad haha :P

Op tijd slapen

Ik ga de hele week al na 11 uur slapen.. Nu kan je denken: het is toch vakantie? Maar als ik dit blijf doen totdat ik weer naar school moet, dan ben ik de eerste week al uitgeput. Dus daar moet echt verandering in komen. Maarja, hoe vroeg is vroeg? Mij lijkt 21:30 al een hele verbetering.

Elke dag iets doen wat ik leuk vind

En niet alleen in de vakantie, maar ook op schooldagen. Bloggen bijvoorbeeld! Of een keer lekker bezig zijn om iets te maken (mijn schriftjes voor school versieren ofzo) of naar de stad gaan vind ik ook leuk. Natuurlijk kan ik niet elke dag naar de stad gaan, maar you know what I mean.

Churros maken

Mij lijkt het echt leuk (en lekker!) om een keer churros te maken. Ik zag laatst een video op youtube en daarin werd uitgelegd hoe je dat maakt. Het ziet er echt simpel uit!

Blognaam veranderen

Ik móét deze maand echt een nieuwe blognaam verzinnen. Ik blog nu veel minder over nagellak dan eerst, hoewel ik nagellak nog steeds helemaal geweldig vind hoor, en het zal vast nog wel een keer op m'n blog komen :) Maar mijn blognaam past dus niet meer helemaal bij m'n blog. Maar het is zó lastig om een blognaam te verzinnen. Vaak zijn de namen al bezet, kan ik niks bedenken, of ik vind de naam die ik bedacht heb te simpel of gewoon te "normaal". Ik zou graag een vrolijke, herkenbare blognaam willen. Engelse woorden vind ik al snel vrolijk klinken, maar een Nederlandse blognaam kan juist ook heel leuk zijn! Hebben jullie ideeën? Is het een goed idee om een enquête te houden en jullie te laten kiezen tussen een paar blognamen?

Hebben jullie doelen voor deze maand? Weten jullie een nieuwe blognaam?

11 reacties:

 1. Mooie doelen! Waar zou je over willen bloggen in de toekomst? Of naar wat voor 'soort' naam ben je op zoek? Waar moet de naam aan voldoen?
  http://dekookfabriek.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het er nog even bij zetten ja, waar die naam aan moet "voldoen". Ik zou graag een vrolijke, herkenbare blognaam willen :) Engels of Nederlands maakt niet uit, als het maar leuk klinkt.

   Ik wil in de toekomst meer bloggen over productiviteit enzo, maar de onderwerpen waar ik nu over blog (leuke dingen die ik koop, persoonlijke dingen, soms fashion, en sinds kort make-up) wil ik ook houden op mijn blog!

   Liefs :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke doelen! Dat je ontbijt lunch wordt herken ik héél erg haha! En je blognaam, misschien is iets met je naam leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iets met m'n naam lijkt me ook erg leuk ja! Jouw blognaam ziet er zegmaar heel "chic" uit doordat jouw naam erin zit :) Jammer genoeg komt mijn naam zo vaak voor dat bijna alle leuke blognamen met mijn naam erin al bezet zijn, echt zo jammer :( De naam "A Blog By Eva" was nog wel vrij, dus ik had voor de zekerheid alvast die blog aangemaakt. Maar ik denk dat ik die naam nog te simpel vind, of niet?

   Liefs :)

   Verwijderen
 3. Hahaha ik herken wel heel erg veel hier van ;) vooral dat van slapen, opstaan, sporten, leuke dingen doen, sparen...
  En een ideetje voor een nieuwe blognaam? Idd zou ik iets met je naam doen en dan een woordspeling vind ik wel leuk. Ik heb ook heel lang nagedacht over mijn naam en ik kwam er op toen ik s avonds in bed lag ;) ik zal met je mee denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke doelen! In de vakantie vroeg opstaan...veel succes ermee haha! Ben benieuwd hoeveel je er kan afvinken. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, haha! Zelf ben ik ook benieuwd of het allemaal gaat lukken, maar daar zijn het doelen voor ;) Ik ga ervan uit dat het grootste deel gewoon helemaal goed gaat komen!

   Liefs :)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke goalss! Ik hoop dat je ze kunt halen en ik ben het met je eens wat betreft de foto, die is super leuk!! xxx je naamgenoot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik de meeste goals wel haal, ik ga in ieder geval m'n best doen! En dankjewel, superlief dat je dat zegt over die foto :)

   Liefs!

   Verwijderen
 6. Jaa churros! Die zijn zo lekker (en vet maar daar denken we even niet bij na, hihi)
  Leuke goals, best haalbaar volgens mij! En mooie foto hoor, ik zou ook trots zijn als ik jou was :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga de churros niet in frituurvet bakken, maar doe ze in de oven! Een stuk gezonder lijkt me en hopelijk net zo lekker. Ik zag dit recept op een youtube kanaal. Misschien maak ik er zelf ook nog een artikel over, maar dat weet ik nog niet :)

   En dankjewel!

   Liefs :)

   Verwijderen