maandag 8 augustus 2016

M'n nieuwe notitieboekje •


"Je mag wel iets uitzoeken hoor" zei mijn 94-jarige oudtante toen we in het winkeltje kwamen nadat we door de tuinen van Appeltern waren gelopen. Ik werd al helemaal enthousiast maar wist écht niet wat ik uit moest zoeken. Ik had al wat leuke dingen gezien, maar wilde niet meteen iets heel duurs vragen, dus het duurde even voordat ik iets vond. "Deze is leuk, ik weet zeker dat ik hem vaak ga gebruiken!".En toen kreeg ik dus dit schattige notitieboekje. Ik heb er nog niks in geschreven, want je kunt maar één keer in een notitieboekje beginnen. Maak je geen schrijffouten? Heb je het goede onderwerp gekozen voor je notitieboekje? Je hebt notitieboekjes voor aantekeningen enzo, maar deze wil ik graag "netjes" houden. Voor die belangrijkere aantekeningen, of ik geef dit notitieboekje juist een heel eigen onderwerp. Misschien ga ik hem wel gebruiken voor ideeën voor nieuwe artikelen, wie weet.

We gingen dus naar de tuinen van Appeltern, maar daar vertel ik later meer over. Er komt namelijk nog een heel artikel van online :) Normaal gesproken ga ik niet vaak naar tuinen hoor, maar toevallig was ik laatst ook naar de tuin van Monet geweest, in Frankrijk. Oftewel Le Jardin de Monet. Dus mocht je alvast wat andere bloemen willen zien, dan staan er genoeg foto's in dat artikel! Binnenkort meer dus.

Ohja, ik heb ein-de-lijk de 180 volgers gehaald op Bloglovin! Het ging allemaal zo snel opeens, ik bleef superlang op de 178 volgers hangen en nu heb ik er echt een stuk meer. Ik vind het altijd zo leuk als ik volgers krijg die ook echt op m'n blog reageren en wordt altijd helemaal blij van jullie reacties :) En zelf reageer ik de laatste tijd ook meer op blogs, want dat vind ik zelf ook leuk en jullie geweldige blogs verdienen dat gewoon :)

Welke onderwerpen hebben jullie notitieboekjes?

12 reacties:

 1. Leuk dat boekje! Is inderdaad moeilijk een begin te maken, maar ideeën voor artikelen is leuk (: Ik ben nu zelf bezig met een soort vakantie journal, misschien ook een idee?
  Gefeliciteerd met je 180 volgers trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Een vakantie journal is ook een superleuk idee! Jammer genoeg heb ik nog maar twee weken vakantie en ga ik eigenlijk niks speciaals meer doen deze twee weken, maar ik kan het volgend jaar wel doen. Met een ander notitieboekje natuurlijk, want dan is deze allang in gebruik of misschien zelfs al vol :P

   Liefs :)

   Verwijderen
 2. Dat boekje is zoo schattig!! En gefeliciteerd met het behalen van 180 volgers! Wauw wat een hoop! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi boekje! Ik heb meestel boekjes vol met lijstjes erin. Dingen die ik wil doen, lezen, of wat ik nog moet doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn notitieboekjes staan ook vol met lijstjes! To do lijstjes, dingen die ik nog moet kopen, m'n doelen.. Ik schrijf echt bijna alles op, haha. Nu nog een "soort" lijstje verzinnen voor mijn nieuwe notitieboekje :)

   Liefs!

   Verwijderen
 4. Wat een leuk boekje! Ik gebruik mijn notitieboekjes voor lijstjes of kleine dagboekjes! Proficiat nog met je 180 volgers op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief van je tante :) Ik hou van notitieboekjes <3 maar ik vind ze nog steeds het leukste als ze nog leeg zijn en als ze kraken als je ze opent haha. Ik gebruik nu 1 notitieboekje voor mijn blogartikel ideeën, 1tje voor dagplanningen, en op dit moment ook 1 voor dingen die ik niet mag vergeten voor mijn reis naar Japan~

  En gefeliciteerd met 182 volgers !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik op dit moment wel 6 notitieboekjes, haha. Allemaal voor iets anders natuurlijk :) Een nieuw onderwerp voor m'n nieuwe notitieboekje is dus moeilijk te vinden :P

   Liefs!

   Verwijderen
 6. Ik houd van notitieboekjes, maar ik kan zo niet met ze omgaan! Idd die struggle van goed beginnen. En dan niet alleen het begin, maar ook het hele gebruik.m…
  En ooohhww wat word ik ook altijd blij van reacties onder mn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je met de struggle van het "hele gebruik", het is zo moeilijk om je notitieboekjes netjes te houden!

   Liefs :)

   Verwijderen