maandag 1 augustus 2016

Handig: mini's voor op vakantie


Inmiddels is mijn vakantie alweer zo'n 3 weken bezig, maar toch wilde ik nog even deze tip delen. Want voor iedereen die nog niet op vakantie is geweest, en nog wel gaat, is dit artikel heel handig!Volgens mij weet bijna iedereen wel dat je mini's van shampoo kunt kopen, maaaar ze verkopen echt bijna alles in het klein! Dus ook make-up olie, dit wist ik zelf ook niet totdat m'n moeder het laatst voor me meebracht. Ook kan je bijvoorbeeld een setje kleine flesjes kopen waar je zelf shampoo of iets anders in kunt doen. Dat is ook handig, en waarschijnlijk goedkoper, maar als je de "echte" mini koopt dan kan je beter zien wat er in het flesje zit. Ook is dat minder gedoe, dus dat lijkt me handiger.

Dit is één van mijn kortste artikelen ooit, maar meer hoef ik er niet over te vertellen lijkt me :)

Morgen of overmorgen komt mijn laatste artikel over mijn vakantie in Frankrijk online! Inmiddels staan er al drie online, dus in totaal komen er vier artikelen. In het laatste artikel vertel ik jullie waarom we ( = ons hele gezin) daar zo ziek waren geworden.

Vinden jullie mini's ook handig voor op vakantie?

1 reacties: