woensdag 14 september 2016

Tienertour dag 2 & 3 • Voor het eerst naar Søstrene Grene!


Dat we de op de eerste dag van onze Tienertour met de trein naar Walibi gingen, kon je al eerder lezen in een ander artikel op m'n blog. Dat was nogal een avontuur, maar dag 2 & 3 waren net zo'n groot avontuur: ik kon uiteindelijk niet eens meer avondeten kopen! Benieuwd hoe dit afliep? Lees dan snel verder.

Dag 2: Eindhoven & Den Bosch

Voor Priscilla maakte het niet uit waar we heen gingen. Zelf wilde ik sowieso naar Eindhoven: de koopgoot is echt geweldig en er zijn superveel leuke winkels. Eindhoven is makkelijk te combineren met Den Bosch, dus daar gingen we ook heen.

Shoplijstje

Toen ik op m'n blog vertelde dat we op Tienertour zouden gaan, liet ik jullie een shoplijstje zien. Daar heb ik redelijk wat dingen van kunnen kopen: High waisted broeken, een blush kwast, make-up spiegeltje en koperen kleerhangers. En ik heb nog veel meer gekocht natuurlijk, maar daar komt nog een shoplog van online.


Sostrene Grene

OMG IK BEN VOOR HET EERST NAAR SØSTRENE GRENE GEWEEST. Wát een geweldige winkel. Ik kocht er koperen kleerhangers, een gum - ja dat ding was €0,14 dus hij moest mee - en een liniaal. Niet veel, maar als ik er nog eens heen zou gaan dan zou ik nog veel meer kopen!

Dag 3: Rotterdam & Den Haag

Zoals je in dit artikel, waarin ik ook al over Tienertour vertelde, kon lezen, waren we eerst van plan om alleen naar Den Haag te gaan. En eventueel Leiden ofzo. Maar het plan was dus Den Haag. Maar aangezien ik Rotterdam al kende en net zo geweldig vind als Eindhoven, besloten we om dit te combineren. Eerst gingen we naar Rotterdam en daarna naar Den Haag.

Te veel uitgegeven

Hoe ik kleding koop? Alles wat ik tegenkom en leuk vind, dat koop ik. Dat gaat eigenlijk altijd wel goed: Ik koop kleding namelijk niet als het gewoon leuk is maar echt alleen als het zó leuk is dat ik zeker weet dat ik het ook vaak ga dragen. Normaal gesproken kom ik dus maar 1 à 2 leuke kledingstukken tegen, dus dan is het een makkelijke regel dat je alles koopt wat je leuk vindt. Maar wat nou als je naar 4 grote steden gaat met alleen maar leuke winkels? Dan ehm..tja. Doei kleedgeld. Helaas moest ik uiteindelijk kleding terugbrengen, omdat ik nog maar €1,45 - ja, echt - over had en niks meer kon lenen, omdat ik thuis ook geen geld meer had liggen. Ik wilde per se m'n eten zelf betalen, dus uiteindelijk had ik een blouse van de Bershka teruggebracht. En de rok die je hieronder ziet in het zwart, omdat ik toch al twijfelde en de grijze leuker vond.

Voorproefje van een outfti die binnenkort op m'n blog komt

Voor het eerst een rokje gekocht

Ik wilde altijd al eens rokje passen en om te kijken hoe het me staat. Niet zo'n skater skirt (is dat de goede naam?) maar zo'n strak rokje, die ik dan ook kan gebruiken voor speciale gelegenheden. Bij de Coolcat vond ik er een, maar die was nog best duur. Uiteindelijk kocht ik een rokje bij de Bershka. Nu nog uitzoeken hoe ik met zo'n ding naar school fiets want daar had ik niet aan gedacht toen ik 'm kocht.

Pasta bij de Hema voor maar €2,50

Ik wist dat je in bijvoorbeeld Rotterdam, heel goedkoop avondeten kon kopen bij de Hema. Meestal kan dit alleen bij de grotere Hema's, dus ik ging ervan uit dat het in Den Haag ook kon. Bij de Hema in Den Haag kocht ik dus m'n avondeten: pasta voor maar €2,50! Even serieus: €2,50 voor avondeten is écht niet duur. want in restaurants betaal je er waarschijnlijk rond de tien euro voor. Meer wilde ik er ook niet aan uitgeven, want ik vond dat ik wel genoeg had uitgegeven tijdens Tienertour.

Dit was de eerste keer dat ik naar Den Haag ging. Verder ben ik al eerder in de andere steden geweest, maar de winkels daar zijn zo leuk dat ik daar ook heen wilde. Voor Priscilla maakte het niet zoveel uit waar we heen gingen, ze liet zich gewoon meeslepen door mij haha. Alle 4 de steden vond ik superleuk. Er zaten in ieder geval genoeg winkels die ik leuk vind, zoals Pull & Bear en Bershka bijvoorbeeld. Binnenkort laat ik jullie zien wat ik er allemaal heb gekocht!

In welke stad winkelen jullie het liefst?

1 reacties:

  1. Yay, Den Haag! Hier is het zeker leuk om te winkelen! Hahah met een strak rokje fietsen is inderdaad moeilijk.. maar hij staat je heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen