dinsdag 20 september 2016

Birthday wish list • Over minder dan één maand ben ik jarig!


Ik kan echt niet wachten tot het zover is: op 13 oktober word ik 16 jaar! En een wish list kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Canon 700D + 50mm lens

Jaa, eindelijk gaat m'n plan door! Ik schreef al eerder dat ik een camera zou krijgen, een 650D toen, maar dat ging helaas niet door. In een tweede artikel legde ik namelijk uit dat m'n camera van marktplaats niet was aangekomen. Ik vond het sowieso al raar: ik zou achteraf pas betalen. Gelukkig was ik m'n geld dus niet kwijt en kon ik opzoek naar een nieuwe camera. Nu heb ik besloten dat ik hem nieuw ga kopen en dat ik hem gedeeltelijk van mijn ouders krijg voor mijn verjaardag. Ik betaal dus zelf mee. Ik krijg hem als set, dus naast de 18-55mm kitlens krijg ik ook de 50mm lens.

Boek • Lezen, weten en niet vergeten van Mark Tigchelaar

Toen ik op de blog SannyZoektGeluk kwam en een filmpje van haar bekeek, ontdekte ik dit boek. Het lijkt me zo interessant om te lezen! Ik weet zeker dat je ook enthousiast zou worden over dit boek als je het filmpje van Sanny en Mark Tigchelaar bekijkt. Het boek is o.a. te koop op Bol.com en kost maar €14,99! Ik denk dat ik hem ga kopen van het geld dat ik op m'n verjaardag krijg, want waarschijnlijk ga ik verder gewoon geld vragen. Andere boeken die met dit onderwerp of bijvoorbeeld productiviteit te maken hebben lijken me ook interessant. Als ik wat meer research ga doen, dan kom ik vast nog wel véél meer boeken tegen die me leuk lijken.

Notitieboekjes

Wanneer mensen vragen wat ze kunnen geven, dan zeg ik vaak dat notitieboekjes altijd goed zijn. *hoopt dat ze straks niet té veel notitieboekjes krijgt*. Ik zag dat ze bij de Hema weer nieuwe notitieboekjes hebben: op deze staat bijvoorbeeld Happyness planner. Ik vraag me nu trouwens af of het niet happiness met een i is? Het is typisch Eva om spelfouten op spullen te ontdekken haha. Vooral op T-shirts kom ik vaak dingen tegen waarvan ik denk: neeee, zo zonde! Maar goed. Notitieboekjes zijn altijd leuk om te krijgen, omdat ik ze ook echt gebruik.

Etui met cactussen

Deze kwam ik tegen op de Swan Market, maar had hem toen niet gekocht. Daar heb ik toch wel een beetje spijt van haha. Hij is leuk als etui, maar ik zou hem ook als make-up tasje kunnen gebruiken. Als ik hem nog eens ergens tegenkom, dan koop ik 'm van mijn verjaardagsgeld. Over de Swan Market komt trouwens nog een artikel online binnenkort.

Zo, dit was mijn verlanglijstje. Oh wat klinkt dat kinderachtig haha. Vandaar dus wish list, wat naar mijn mening iets ehm.. cooler klinkt. Maar het blijft hetzelfde. M'n wish list is deze keer niet erg lang, maar de camera die ik wil is wel erg duur dus vandaar. Het is wel een andere wish list dan ik normaal op blogs zie: iedereen wilt vaak de duurste make-up producten of bijvoorbeeld een horloge van een duur merk. Misschien is het dus juist leuk dat de mijne anders is :)

Wat staat er op jullie (birthday) wish list?

8 reacties:

 1. Oh ja ik herinner dat artikel van je camera die nooit aankwam. Zo apart! Alsof de verkoper zich toch ineens bedacht en het niet durfde te vertellen haha. Ben heel benieuwd wat voor foto's je nieuwe camera gaat maken :) Dat is altijd spannend. Ik ben zelf net jarig geweest dus ik heb geen verlanglijstje op dit moment. Maar ik spaar zelf ook voor een nieuwe camera, en van mijn eerste salaris wil ik graag een mooie tas kopen van bijvoorbeeld Michael Kors ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Michael Kors tassen zijn zo mooi! En succes met sparen voor een nieuwe camera :) En wat je zegt over die camera die nooit aankwam: zoiets dacht ik ook, dat hij zich bedacht had ofzo. Het was inderdaad erg apart, haha.

   Verwijderen
 2. Dromen Durven Doen van Ben Tiggelaar is ook best wel interessant om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe tof dat je nu zeker weet dat je de camera gaat krijgen! Die etui is echt heel schattig :). Veel plezier met de nachtjes aftellen :P. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die camera ziet er goed uit joh! Kan je lekker mee aan de slag als je hem hebt. Is altijd leuk. :) Ik ben trouwens echt verliefd op die cactus etui, wat een tof ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf lijstje! Mogen al je wensen vervuld worden hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, leuk lijstje. Ik ben vooral heel benieuwd naar wat je van de 50mm lens gaat vinden! Persoonlijk mijn favoriet :) X -D

  BeantwoordenVerwijderen