zondag 18 september 2016

Review invisibobble van H&M • Werkt een invisibobble eigenlijk wel?

Elastiekjes van H&M invisibobble

Ik wilde altijd al eens een invisibobble uitproberen. Maar een invisibobble van het echte merk, kost 5 euro per 3 elastiekjes. Ik zocht dus naar een goedkopere versie. En toen zag ik dat H&M ook invisibobbles verkoopt. Eindelijk een kans om ze goedkoop uit te proberen!

Invisibobble van H&M
Invisibobble elastiekjes van H&M
Na een paar keer dragen rekken ze een beetje uit zoals je ziet

Invisibobble van H&M

Bij de H&M verkopen ze invisibobbles per setje van 5. Voor 5 stuks betaal je €2,99. Valt opzich wel mee: het is niet zo duur als de echte invisibobble, maar supergoedkoop is het nou ook weer niet. Let wel op dat je er ook echt 5 koopt: bij de H&M waar ik was, hing gek genoeg ook een setje van 4 voor dezelfde prijs. Misschien was er een uitgehaald ofzo?

Hoe werkt een invisibobble?

Zoals de naam als zegt, een invisibobble zorgt ervoor dat je geen knik meer in je haar krijgt. Het werkt als volgt: je gebruikt hem zoals je een normaal elastiekje ook gebruikt, en het elastiekje gaat op een speciale manier om je haar zitten. Hierdoor zou je uiteindelijk geen knik in je haar moeten hebben.


Uitgerekte invisibobble


Werkt een invisibobble bij mij?

Ik had de invisibobble 9 uur lang in toen ik hem testte. Toen ik 'm uit mijn haar haalde, zag ik links niet echt een grote knik, maar wel een beetje. Aan de rechterkant zag ik dat er wel een grotere knik zat in m'n haar. Het is gewoon toevallig hoor, dat het aan beide kanten anders was. Maarja, de knik is er nog steeds. Misschien wel iets minder dan bij een normaal elastiekje. Je kunt wel je hand door je haar heen halen om het weer een beetje in model te brengen, maar dan heb ik alsnog een knik. Jammer! Verder heb ik vaker het probleem dat m'n staart niet netjes is en het "aantrekken" van je staart is lastiger. Toch heeft een invisibobble wel pluspunten: het zit een stuk luchtiger dan een normaal elastiekje, en daarom is de invisibobble wel een fijn elastiekje voor mensen die hoofdpijn krijgen van normale elastiekjes. Daar heb ik zelf geen last van, maar een luchtig elastiekje is altijd fijner!

Pluspunten
 • Prijs valt mee vergeleken met echte invisibobble: 5 stuks voor €2,99
 • Het zit luchtiger dan bij een normaal elastiekje (dus het voorkomt hoofdpijn!)

Minpunten

 • Alsnog een knik in m'n haar
 • Eerder een niet-nette staart dan bij een normaal elastiekje
 • Je kunt je staart moeilijker "aantrekken" als je je staart wat strakker wilt doen


Invisibobble van H&M review

Zou ik een invisibobble (van H&M) aanraden?

Wanneer je het fijn vindt dat je staart wat losser zit: ja! Zeker kopen, zo'n invisibobble. Dat het wat luchtiger zit is gewoon fijn, dus ik blijf ze zeker gebruiken. Ik zou hem niet kopen om het probleem om te lossen dat je een knik in je haar krijgt, want dat werkt niet. Bij mij in ieder geval niet. Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat er verschil is met de invisibobble van H&M en de echte invisibobble. Of ik ze na dit artikel meteen de prullenbak in smijt? Nee, natuurlijk niet, want ik vind ze alsnog héél fijn zitten en heb ze al vaak gedragen. Ik zou ze dus wel aanraden.

Deze invisibobble is te koop bij H&M. Je kunt ze ook online kopen, je hebt er 5 voor €2,99.

Werken invisibobbles bij jou wel?

6 reacties:

 1. Heb ze zenners maar die zitten heel fijn. Heb alleen knik in mn haar als ik m nat infor en verder zit t fantastisch. Minpunt is dat alles van zenner zo snel stuk gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat invisibobbles van Zenner zo snel stuk gaan! Die van de H&M gaan al een tijdje mee en rekken alleen wat uit, maar dan doe ik ze gewoon wat vaker om m'n staart heen.

   Verwijderen
 2. Ik vind ze echt niet fijn! Ik weet niet waarom iedereen het zo geweldig vind, bij mij vallen ze altijd uit.. Zal wel aan mij liggen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze bij de kapper gekocht. Vier voor 5 euro. Dat viel me ook nog wel mee. Ik vind ze wel fijn maar heb inderdaad alsnog een bobbel in mijn haar.
  Liefs Sabine www.sofarsosabine.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt nog wel mee inderdaad. Wel jammer dat je ook bij de echte Invisibobbles alsnog een bobbel in je haar hebt!

   Verwijderen