zaterdag 24 september 2016

Review • Natuurlijke, matterende moisturiser van Amie Skincare (budgetproof!)


Dat je je huid goed verzorgt is een belangrijk punt wanneer je een mooie huid wilt hebben. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mezelf daar niet zo erg mee bezighield, maar op een gegeven moment zag ik dat het echt wel nodig was om aandacht aan je huid te besteden. Ik zocht naar betaalbare dagcrèmes en andere verzorgingsproducten, maar die zijn vaak duurder dan je denkt. Toch kwam ik een betaalbaar merk tegen: Amie Skincare. Van de website youngbeauty.nl ontving ik een moisturiser van het merk Amie, die ik mocht reviewen.

Wat is Amie Skincare?

Amie Skincare is een natuurlijke huidverzorgingslijn voor de jonge huid. Al hun producten bevatten géén chemicaliën, parabenen, sulfaten, minerale oliën en dierlijke ingrediënten. Hun producten zijn betaalbaar en dus niet alleen qua product zelf geschikt voor tieners, maar ook qua budget. Fijn hè, dat je nu eindelijk een betaalbaar merk (met kwaliteit!) hebt gevonden? Nou dat dacht ik dus ook.


Amie Skincare op Youngbeauty.nl

Amie Skincare is vooral bekend in de UK, maar is in Nederland wat minder bekend. In Nederland kan je het bijvoorbeeld kopen op de website van Young Beauty, waar ze naar mijn mening nog véél meer mooie producten verkopen. En daar zijn ze uniek in: als enige in Nederland verkopen ze luxe, natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de jonge huid. Ze zijn trouwens ook nog eens heel behulpzaam bij het kiezen van een geschikt product voor jouw type huid.


Matterende dagcrème

En nu eindelijk iets over het product zelf, haha. Het product dat ik ontving is een dagcrème die hydrateert (vandaar het woord moisturiser) en je huid matteert, zodat het niet gaat glimmen. En dat is precies waar ik naar opzoek was: want een dagcrème die je huid laat glimmen is natuurlijk niet wat je wilt.. Deze moisturiser is voor een normale, vette/onzuivere en gecombineerde huid.

Wat vind ik ervan?

Als eerst wil ik even kwijt dat dit product echt lekker ruikt! Geen sterke geur, maar het ruikt gewoon lekker fris. Verder heb je maar een klein beetje van de dagcrème nodig en zal hij dus lang meegaan. Ook is hij, nadat je het hebt aangebracht op je gezicht en goed hebt uitgesmeert, ook écht mat. Fijn! Dat is echt een groot pluspunt. Hij smeert overigens goed uit en is totaal niet stroef. Ook maakt hij je huid lekker zacht. Alle pluspunten staan onderaan het artikel nog even op een rijtje.


Ingredienten

Deze moisturiser is voor 90,8% natuurlijk en is vrij van parabenen. Nu kan ik hier alle ingrediënten neerzetten, maar dan wordt het een hele lijst. Als je wilt weten wat voor ingrediënten er wel of niet inzitten, dan kun je even het product kijken op de website van Young Beauty.. Daar staan niet alleen alle ingrediënten van dit product, maar bijvoorbeeld ook meer informatie over de huidverzorgingslijn zelf.

Conclusie: is dit product fijn?

Je weet mijn mening inmiddels al denk ik: wat een geweldig product vind ik dit! En dat zeg ik echt niet omdat ik het ontvangen heb, maar ik vind dit product oprecht goed en word echt blij van dit soort goede en fijne producten. Er zijn zoveel fijne dingen aan dit product en dan is het tóch nog betaalbaar. Terwijl ik deze dagcrème aan het testen was voor deze review, had ik wat dingen opgeschreven die ik er fijn aan vond en die vind je in het lijstje hieronder.
 • Brengt niet stroef aan en smeert dus goed uit
 • Ruikt lekker fris
 • Geeft geen trekkend gevoel
 • Maakt je huid zacht (omdat het hydrateert)
 • Zorgt echt voor een matte huid
 • Natuurlijk en dierproefvrij, maar toch betaalbaar

Meer informatie

Nóg meer informatie? Ja, inderdaad, want ik ben nog niet uitgepraat :) Deze Matte-Finish moisturiser is voor €7,50 te vinden op youngbeauty.nl. Voor die prijs krijg je 100 mL, waar je lang mee doet. Je kunt hem goed gebruiken in combinatie met een face wash, die het merk Amie Skincare natuurlijk ook verkoopt. Ze verkopen namelijk gewoon alle gezichtsverzorging die je nodig hebt. Dat is handig, want dan heb je alles van één merk. Van die face wash ontving ik een sample, en ik geef je alvast een hint: ook daar ben ik fan van! Hoe kon het ook anders, haha. En als laatst wil ik nog even zeggen, dat als je op zoek bent naar dierproefvrije huidsverzorging, dat je bij Amie Skincare aan het goede adres bent.

Zoals jullie zien ben ik erg enthousiast over dit merk! Nu ben ik wel benieuwd of jullie nieuwsgierig zijn geworden naar dit product. Lijkt deze moisturiser jou wat of heb je al een fijne dagcrème?

*Artikel in samenwerking met Young Beauty

6 reacties:

 1. klinkt ideaal! fijn prijsje ook. ik vind het matte effect wel mooi want aan het einde van de dag heb ik meestal last van een iets te glanzende huid :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hij klinkt echt ontzettend fijn! Ook voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt super voor een goed prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt heel positief voor een betaalbaar product! Die ga ik onthouden. xxx Sabine

  www.sofarsosabine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb verschillende producten uit de webshop geprobeerd en ik houd van de merken hihi!

  BeantwoordenVerwijderen