donderdag 6 oktober 2016

Eindhoven & Den Bosch | Deze kleding heb ik gekocht tijdens tienertour


Daar is hij eindelijk: de shoplog waarop jullie lang hebben moeten wachten. Ik had in een ander artikel dag 2 en 3 van Tienertour beschreven en verteld dat we hadden gewinkeld: de eerste dag in Eindhoven en Den Bosch, en de tweede dag in Rotterdam en Den Haag. En natuurlijk beloof ik jullie dan weer van alles: ik zou nog laten zien wat ik gekocht heb. Tot nu toe had ik dat nog niet gedaan en ik vond het wel eens tijd worden - al zeg ik het zelf haha. Dat ik op Tienertour ging is namelijk alweer een paar weken geleden, en het artikel waarin ik deze shoplog beloofde is ook alweer van drie weken terug.

De kleding die ik kocht in Eindhoven & Den Bosch

In Den Haag kocht ik 'maar' vier kledingstukken, die jullie toch al te zien krijgen op mijn blog. Ik heb bijvoorbeeld mijn nieuwe geruite broekje van Bershka al laten zien in een ander artikel, en de rest komt ook nog allemaal als outfits op mijn blog. Vandaar dat ik alleen de kleding laat zien die ik in Eindhoven en Den Bosch heb gekocht. Het wordt alsnog een groot artikel hoor!Door de kou van de laatste tijd kan je je bijna niet meer voorstellen dat ik dit leuke korte broekje in de zomer veel aan heb gehad. Het is een korte broek van roze suède. Ik heb hem al vaak gedragen met mijn nieuwe zwarte Adidas crop top, die je verder in dit artikel kunt zien. Je hebt 'm toen je dit artikel aanklikte ook al gezien maar dat maakt even niet uit.

Coolcat - €24,99


Ik zocht al zó lang naar een leuk, betaalbaar lang vest! Uiteindelijk vond ik een goedkoop en superleuk vest bij de Primark. Priscilla, de vriendin die mee was op Tienertour, vond dit vest ook leuk en kocht 'm ook.

Primark - €9,-


Nog een vest! Deze keer van de H&M. Eerst kom ik nooit leuke vesten tegen, en dan hangen de winkels er vol mee. Ook deze was goedkoop. Vandaar dat ik hier eerst ook een grijze van had gekocht, maar omdat hij toch erg veel op het vest van de Primark leek, had ik  hem teruggebracht. Zie je trouwens dat ik echt niet wist hoe ik dit soort vesten op de foto moest krijgen?

H&M - €9,99

Hier kun je zien dat hij mooi is afgewerkt!
Toen ik zag dat Snipes ook in Eindhoven zat, wilde ik daar even kijken. Snipes is een winkel die o.a. sportkleding & schoenen (die in zijn) verkoopt. Al snel kwam ik dit simpele shirtje van Adidas tegen. Ik had mijn vorige shirtje van Adidas ook bij Snipes gekocht. De shirts van dit merk zijn altijd heel goed afgewerkt, en dat mag ook wel voor die prijs: ik vond 'm nou niet bepaald goedkoop. Toch kocht ik deze, omdat hij met meer dingen te combineren is dan het shirtje dat ik al heb van dit merk.

Snipes - €29,99


Oh wat heb ik dit shirtje al vaak gedragen inmiddels! Het is een crop top met een hoge hals. Dit staat ook leuk met m'n nieuwe choker, dus daar combineer ik dit shirt vaak mee. EN HET SHIRT WAS MAAR ZEVEN EURO! Goedkoop hè? Dit shirt móést natuurlijk wel mee, dat snap je wel.

Bershka - €6,99 


Zo'n broek wilde ik altijd al! Het is een nette korte broek, van de Zara. Daar verkopen ze naar mijn mening altijd de wat nettere kleding, maar dan zo dat het toch leuk is. Deze broek heb ik al vaak aangehad met het shirtje dat ik hier boven liet zien. Crop tops draag ik namelijk altijd met een wat hogere broek, en deze broek is highwaisted.

Zara - €19,95


Zoekend naar een pantalon - omdat dat misschien wel leuk zou staan - kwam ik deze broek tegen. Niet wat ik zocht, maar wel wat ik leuk vind! En toch iets meer voor jongere mensen in plaats van zo'n pantalon. Ja, je kunt pantalons leuk dragen, maar zo'n soort broek als deze staat sowieso leuk en een pantalon misschien niet. Anders krijg je zo'n expectations vs reality geval en daar zat ik niet op te wachten.

Zara - €19,95


Deze broek kocht ik in Eindhoven, maar ik kocht 'm later ook in het donkergrijs in Rotterdam. De maten vallen trouwens heel anders dan normaal. En ik had achteraf ook liever een maat kleiner gehad, want het rekt een beetje uit. Niet dat de broeken nu niet draagbaar zijn hoor: ik draag ze heel vaak! Ik was namelijk echt toe aan het kopen van nieuwe broeken, aangezien ik er nog maar drie had die ik paste, waarvan er twee echt fijn zitten. Dat was altijd harstikke onhandig - "mama, heb je die broek al uitgewassen? Anders heb ik morgen geen broek!" - dus ik ben blij dat ik eindelijk nieuwe broeken heb!

Bershka - €16,99


Voordat ik op Tienertour ging, had ik dit blouseje al een keer gekocht. Om hem vervolgens dezelfde dag nog terug te brengen, omdat ik die dag had besloten om te gaan sparen voor nieuwe schoenen. Nou dat sparen is inmiddels mislukt. Ik heb 'm alsnog gekocht, omdat ik hem in een lookbook op Youtube zag. Daardoor twijfelde ik niet meer of hij leuk stond. Wat ik trouwens leuk vind aan deze blouse, is dat het eigenlijk een crop top is. Dus een cropped blouse, of hoe je het ook wilt noemen.

Zara - 19,95

De andere artikelen over Tienertour

Zoals je ziet heb ik echt heel veel gekocht. Ik koop namelijk nooit zoveel: in het artikel over dag 2 & 3 van Tienertour had ik al uitgelegd dat ik niet vaak zo veel leuke kleding tegenkom. Nu dus wel! Ik heb wel weer een kast vol leuke kleding, dus ik kan weer even vooruit.

Wat vinden jullie van Eindhoven? En van Den Bosch?

4 reacties: