vrijdag 7 oktober 2016

Collab met Malou • Dít zijn mijn favoriete winkels


Dit is alweer de derde en laatste collab met Malou! Deze keer laten we onze favoriete winkels zien. Naast de winkels die ik in dit artikel noem, zijn er natuurlijk nog veel meer winkels waar ik graag kom: maar dat past natuurlijk niet in één artikel. Vandaar dat ik alleen m'n favorieten met jullie deel!

Sostrene Grene

Oh, wat een geweldige winkel is dit. In augustus was de eerste keer ooit dat ik bij Sostrene Grene naar binnen ging. Ik had er op blogs over gelezen, maar zelf was ik de winkel nog nooit tegengekomen. Maar toen ik er heen ging was ik ook echt meteen verkocht: wat een superleuke spulletjes verkopen ze hier! Ja, deze hoort zeker in dit lijstje met favorieten.

H&M

Dit is de winkel waar ik het vaakst m'n kleding koop: het is goedkoop - en toch leuk - en deze winkel zit toevallig bij mij in de buurt. Ook wanneer ik niks koop, vind ik het toch leuk om hier even te kijken wanneer ik in de stad ben. Niet alleen de kleding is leuk, maar ook de sieraden die ze verkopen. Wel is het zo dat ik die alleen maar sieraden koop wanneer ze afgeprijsd zijn, want de sieraden zijn wel wat duurder bij de H&M.

Zara

Bij de Zara hebben ze vaak wat nettere kleding vind ik, maar juist daarom vind ik het een superleuke winkel. Ik moet eerlijk zeggen dat de Zara niet erg goedkoop is, maar dan heb je ook wat. In de shoplog die ik gisteren online had gezet, kon je zien dat ik toen drie dingen bij de Zara had gekocht.

Hema

Ook van deze winkel ben ik helemaal fan: ik heb hier al zoveel gekocht inmiddels. Van m'n schoolspullen tot cadeaus voor vriendinnen. Ook had ik er vorig jaar heel veel cadeaubonnen van gehad, yay :) Iedereen had inmiddels wel door dat ik fan ben van Hema. Wat ik het leukste vind bij de Hema? De zogenaamde "blijmakers". Hema heeft namelijk een soort collectie met allemaal dingen om cadeau te geven. En wie zegt dat je dat niet voor jezelf kunt kopen? Juist. Ik heb dus al heel veel dingen daarvan gekocht, gewoon omdat het allemaal zo leuk is.

Natuurlijk heeft Malou ook een artikel op haar blog geschreven over haar favoriete winkels. Dat arikel kun je hier bekijken.

Wat zijn jouw favoriete winkels?

4 reacties:

  1. Allemaal leuke winkels! Zelf kom ik eigenlijk nooit bij de Zara, dus daar moet ik zeker maar eens naar binnen stappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaa ik houd van Sostrene Grene! zulke leuke hebbedingetjes. Costes vind ik ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sostrene grene is echt een hele leuke winkel!! Ik heb laatst zo'n canvas tasje gekocht haha :)

    BeantwoordenVerwijderen