donderdag 13 oktober 2016

Jarig!


Hoewel dit artikel best laat op m'n blog komt, ben ik nog op tijd: ik ben jarig vandaag!

Ik ben 16 jaar geworden! Morgenavond (vrijdag dus) vier ik het samen met een vriendin van me, Lisa. In totaal zijn we met z'n 15'en. Het wordt druk dus! Maar wel heel gezellig. En zondag vier ik mijn verjaardag voor m'n familie.

Toen ik vanochtend wakker werd, kreeg ik een superleuk kettinkje van mijn ouders! Misschien zie je 'm nog wel een keer op mijn blog. Het grote cadeau komt nog: m'n nieuwe camera! De Canon 700D. Maar gisteren kon je al heel kort lezen dat het mis was gegaan, dus het duurt nog even voordat ik 'm heb. Nog even geduld dus.

Deze foto was  trouwens van de workshop portretfotografie die ik afgelopen maandag had. Dat was echt superleuk! Ik wist de meeste dingen natuurlijk al, maar dat geeft niet. Wanneer je tijdens school met je camera op pad kunt dan is dat altijd mooi meegenomen.

Ik ben in ieder geval zoooo benieuwd wat ik vrijdag krijg! Ik heb natuurlijk al rond lopen roepen dat ik Hema geweldig vind, en op m'n blog had ik ook een mini wishlist gezet die sommige vrienden gelezen hadden. Straks krijg ik 15x hetzelfde haha! Dan kan ik straks een eigen Hema beginnen. Oh, en ik ben ook benieuwd naar de film die we gaan kijken: iemand neemt een film mee, Bridget Jones' Diary. Hebben jullie die film al eens gezien?

10 reacties: