woensdag 5 oktober 2016

Swan Market in Utrecht | De leukste kraampjes & de webshops ervan


Hebben jullie ooit van de Swan Market gehoord? Ik kwam het ooit tegen op een blog en ik wist meteen dat ik daar ook naartoe wilde. Ik zag het al helemaal voor me: allerlei leuke kraampjes met cactussen, leuke sieraden en nog meer dingen die ik leuk vind. Ja, daar moest ik ooit eens heen. Inmiddels is het zo'n 4 weken geleden, maar ik móést er gewoon nog een artikel over schrijven. Ik heb niet voor niets zoveel foto's gemaakt daar.


Swan market: wat is het?

De Swan market is een lifestyle markt die steeds op andere plekken georganiseerd wordt. Deze keer was de markt in Utrecht, maar binnenkort wordt de markt gehouden in Tilburg en daarna drie keer in Rotterdam. Ze verkopen er (handgemaakte) sieraden, accessoires, fashion, interieuritems.. Hoe ik de markt zoals die in Utrecht was zou omschrijven? Heel simpel. Cactussen, sieraden, kaartjes en lekker eten. Dit was ook precies wat ik van de markt verwacht had - en waarvoor ik kwam natuurlijk.

Op de website kun je er meer over lezen, mocht je er ook naartoe willen gaan!

Swanmarket in Utrecht

Ik ging dus naar de markt toen hij in Utrecht was. Die datum kwam toevallig goed uit en Utrecht is best dichtbij voor mij. Je kunt jammer genoeg niet kijken op de website welke merken / werbshops er komen. Elke keer staan er andere kraampjes op de Swan Market, dus het betekent niet dat deze kraampjes binnenkort ook in Tilburg of Rotterdam zullen staan. De leukste kraampjes die ik in Utrecht tegenkwam heb ik in ieder geval op de foto gezet, en die laat ik jullie graag zien in dit artikel.
Miek in Vorm

In Rotterdam, in de winkel KKEC (kunst, kaarten en cadeaus) had ik al een keer een kaartje van Miek in Vorm gekocht. Nu ik Miek in Vorm zag staan op de Swan Market in Utrecht, wilde ik daar natuurlijk ook even kijken. Ik twijfelde nog of ik zo'n bakje met 7 mini cactusjes zou kopen! Uiteindelijk had ik het niet gekocht, maar het zou in ieder geval wel heel schattig staan op mijn bureau :)

De hele maand oktober is er 15% korting bij Miek in Vorm, met de code 'Instaswap2016'!


ByCaitlin.nl

Via Instagram kende ik deze webshop al. Caitlin verkoopt superveel leuke sieraden: van subtiele kettinkjes tot superleuke chokers. Op de markt verkocht ze ook nog leuke kaartjes.
.


Anise.nl

Ook deze webshop kende ik al voordat ik dit kraampje tegenkwam. Anisa - dat is haar echte naam - verkoopt zelfgemaakte telefoonhoesjes, laptophoezen en etuis van vilt. Je kunt alles ook op maat laten maken door haar, handig! Verder verkoopt ze ook leuke handgemaakte enveloppen van een oude atlas en briefpapier.

T/m 9 oktober betaal je geen verzendkosten bij anise.nl, met de code 'happybirthday'!


May Li

Verder was er nog een leuk sieradenmerk: May Li. Ze verkoopt heel minimalistische sieraden - en laat ik dat soort sieraden nou net héél leuk vinden! Zijn de oorbellen die ze verkoopt niet super schattig?


Van Hout

Ook viel dit kraampje me op: een merk dat van alles van hout verkoopt - zoals de naam natuurlijk al zegt. Wel jammer dat ik geen Iphone heb, want hun houten telefoonhoesjes zijn alleen geschikt voor Iphones. Anders had ik zeker zo'n hoesje gekocht! Want wow, zo'n houten hoesje ziet er echt zo mooi en chic uit!
Gkazas olijfolie

Toen ik hier langs liep, mocht ik de olijfolie proeven. Met brood - volgens mij gewoon stokbrood, in ieder geval geen 'normaal' brood - kon je de olijfolie proeven en dat smaakte echt lekker!


Swan market Agenda 2016

9 oktober - Tilburg (Wagenmakerij, Spoorzone)
16 oktober - Rotterdam ( van Nelle Fabriek Rotterdam)
13 november - Rotterdam ( van Nelle Fabriek Rotterdam)
10/11 december - Rotterdam ( van Nelle Fabriek Rotterdam)

Hierboven kun je zien waar de Swan Market binnenkort is!

Zijn jullie ooit naar de Swan Market geweest? Wil je er ooit nog heen?

3 reacties:

 1. Jaa ik ben er al 2 keer geweest en ben van plan om nog een keer te gaan. Als ik deze leuke dingetjes allemaal weer zie... Echt een hele leuke en informatieve post! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Altijd leuk om te horen, ik wilde inderdaad ook wat belangrijke / nuttige informatie in dit artikel verwerken :) Dat is gelukt dus!

   Echt leuk dat je er al twee keer bent geweest! Ik zou ook nog een keer willen gaan :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke kraampjes! Ik ben ze meteen gaan volgen op Instagram en ik wil hier ook heen :) x

  BeantwoordenVerwijderen