dinsdag 11 oktober 2016

Toen het nog zomer was • m'n eerste rokje ooit


Voordat het echt, écht winter is, wilde ik deze - nogal zomerse - outfit nog even op mijn blog laten zien. Dit wordt dus echt de laatste zomeroutfit van 2016. Hoewel het 'pas' oktober is, lijkt het alweer zo snel te gaan! Voor je het weet ben ik alweer 16, vervolgens is het Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw.. En dan is het jaar alweer voorbij.

Maar goed. Doe maar even alsof het nog zomer is - of beeld je in dat ik een panty en een vestje aan heb bij deze outfit. Dan zou het nog wel oké zijn voor de herfst, misschien zou je het dan zelfs in de winter kunnen dragen.Mis je de zomer al na deze foto's?

Ik draag dus echt nooit rokjes. Toch wilde ik het al heel lang proberen, want bij anderen vind ik het vaak wel leuk staan. Ik had bij Coolcat al een rokje gepast, maar zocht naar iets goedkopers. En toen kwam ik dit rokje bij Bershka tegen! Hij was €12,95 geloof ik. Ik kocht hem trouwens tijdens Tienertour. De rest van de kleding die ik toen kocht hadden jullie al in een ander artikel kunnen zien, maar dit rokje nog niet.


Shirt - Snipes (of: Adidas.nl)
Rokje - Bershka
Schoenen - Converse All star


Even iets heel anders: misschien komt er binnenkort even een zeikverhaal over m'n nieuwe camera online, want ja hoor, het is weer zover: Eva koopt een nieuwe camera (Canon 700D deze keer) en het gaat weer mis. Maar ik weet nog niet of ik er iets over ga schrijven, ik ben het inmiddels al wel een beetje zat dat ik het hele verhaal al aan 4 (!) verschillende medewerkers van de Mediamarkt heb moeten uitleggen. Vermaak jezelf tot die tijd maar even met het andere zeikverhaal over (de poging tot) het aanschaffen van een camera. Toen wilde ik namelijk de Canon 650D kopen via marktplaats, wat ook niet helemaal goed ging.

Missen jullie de zomer al?

3 reacties:

  1. Ik ben in de herfstsferen dus op dit moment mis ik de zomer eigenlijk niet zo haha! Het rokje staat je echt leuk en je hebt het ook leuk gecombineerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! De herfst is natuurlijk wel leuker door de sfeer ja. En de winter al helemaal! Maar een beetje warmte is ook niet verkeerd natuurlijk :)

      Verwijderen