dinsdag 8 november 2016

Bloggermeeting in Utrecht


Ik heb even niet geblogd. Maar ik had het druk. Heel cliché. Ik schrijf vast nog wel eens een artikel over de dingen waar ik mee bezig was de afgelopen tijd. En één van die dingen was de bloggermeeting! Ik ging meeten met Angela, Roos en Anna in Utrecht. We hadden afgesproken in de herfstvakantie.


We hadden op Utrecht Centraal afgesproken, bij de piano die daar op het station staat. Ik dacht dat ik als laatste aan zou komen.. Niet dus! Ik was zelfs als eerst. Na even wachten, kwamen Anna en Angela. We hebben een tijdje staan praten, en toen kwam Roos. Daarna gingen we de stad in. Eerst liepen we verkeerd, omdat ik dacht dat ik de weg wist.. Handig! Ik was wel verbaasd toen ik op de terugweg wel goed liep, eerlijk gezegd probeerde ik maar wat en kwam het toevallig bij iets bekends uit.. Dat was niet m'n geweldige richtingsgevoel, dat was gewoon geluk.

Eerst gingen we winkelen, Anna was de enige die iets had gekocht: ze had eindelijk een zwarte broek gevonden! We lunchten bij de Hema en gingen vervolgens weer verder. Ik moest per se naar zo'n sieradenwinkeltje, waar we uiteindelijk alsnog niks gekocht hadden. Ik ben ook in andere winkeltjes geweest dan normaal, dat was echt leuk! Anders had ik die winkeltjes nooit gezien.

EN OMG we zijn naar Polette geweest! Die zit sinds een tijdje niet alleen in Amsterdam, maar ook in Utrecht. De winkel was zo.. wit haha. Dat was wel apart om te zien. Positief dan. Want het zag er mooi uit. En natuurlijk wilde ik brillen passen. Ik word nooit zo enthousiast van brillenwinkels, maar dit is gewoon een hele speciale. Eindelijk een winkel met brillen die 'in' zijn.


En wat doe je als je bloggers meet? Ja, inderdaad, foto's maken. Steeds had je drie anderen voor je staan die allemaal tegelijk foto's aan het maken waren, haha. Uiteindelijk kwam er zelfs een man langs die op de foto wilde. "Ja hoor, ga maar staan". Ik vond het trouwens wel jammer dat ik mijn nieuwe camera nog niet had, want *ahum* Mediamarkt had een fout gemaakt.

En dan nog even iets falends - voor zover dat een woord is, maar zo zeg ik dat altijd dus nu ook. Iemand had bedacht om een ijsje te gaan kopen, dus we liepen naar de McDonalds. Omdat ik al twee keer bij zo'n geweldige ijssalon die in Utrecht zit een ijsje had gekocht, wilde ik daar nu ook heen. Nadat zij dus een McFlurry hadden gekocht, wilde ik daar heen lopen. Met m'n goede richtingsgevoel ja. Ik heb er best wel lang over gedaan voordat ik eindelijk op de plek was waar het echt móést zijn. Maar er was geen ijssalon. Wat bleek? Achteraf kon ik er niks aan doen dat ik die ijssalon niet kon vinden: m'n moeder zei dat die winkel tijdelijk een pepernotenwinkel was.. Als ik dat nou had geweten.

Nu ben je vast wel benieuwd wie de andere bloggers zijn. Op mijn instagram staat in ieder geval een foto van ons vieren! En hieronder staan hun blogs.
Weten jullie nog leuke hotspots in Utrecht?

4 reacties:

 1. Suuuperleuk zo'n meeting!! En wat een mooie foto's! En dat van die ijssalon is wel erg balen.. En goshh ik wil ook naar Polette!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat leuk om te lezen over jullie meeting.
  Het klinkt wel als een gezellig dag!
  Liefs Merle van Girls-Things

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel leuk, jammer van de ijswinkel, haha! De Episode vind ik geweldig, en natuurlijk de Flying Tiger. X

  BeantwoordenVerwijderen