dinsdag 29 november 2016

Zó koop je Essie nagellak voor €2,25 in plaats van €10,- (Etos)


Eigenlijk kon ik het niet geloven toen ik het zag: hoe kon het, voor zo weinig geld? Ik vroeg het zelfs na en uiteindelijk bleek alles gewoon te kloppen. Maar zelfs de caissière snapte er niks van: ze vertelde dat ook zij al meerdere lakjes had gekocht door deze actie, maar dat ze het ook raar vond dat het zo goedkoop was.

Zó koop je dure Essie nagellak voor €2,25 per stuk

Er is een aanbieding bij Etos, waarbij je gratis nagellak van het merk Essie krijgt wanneer je twee producten van L'Oreal koopt. Normaal gesproken ben je dan duur uit, want zo goedkoop zijn die producten van L'Oreal niet. Maar nu was het anders, waarschijnlijk door een foutje. Bij de producten van L'Oreal lagen namelijk tubetjes met haarverzorgingsspul van €1,50 per stuk. Nadat ik had nagevraagd of het mogelijk was om gewoon twee van die tubes te kopen, nam ik er twee mee naar de kassa met de nagellak die ik wilde. Bij de kassa waren nog meer kleuren nagellak om uit te kiezen, dus al snel liep ik weer terug om meer tubes haarverzorgingsspul te halen. Ik rekende de 4 tubes af en dacht dat ik €6 moest betalen, maar ik kreeg op een of andere manier nog €1,50 korting. Dit betekende dat ik maar €4,50 hoefde te betalen voor de twee lakjes!

Normaal gesproken koop ik nóóit dure nagellak. Ik vind Essie vrij duur, waarom zou je 10 euro voor één potje nagellak betalen? Gelukkig kon het goedkoper. Misschien ga ik nog wel terug om meer nagellak te halen, maar ik denk dat ze de voorwaarden van deze actie snel zullen aanpassen. Dus mocht je ook willen profiteren van deze actie, van moet je snel zijn! En als je iemand anders kent die van nagellak houdt, is het natuurlijk ook leuk om die persoon tijdens Kerst te verrassen met nagellak van Essie.

Ik kocht trouwens Pinking about you (roze glitters) en tassel shaker (roségouden / koperen glitters).

Volg me op Bloglovin als de reviews of andere artikelen niet wilt missen!

Hebben jullie nagellak van Essie of gebruiken jullie liever een goedkoper merk?

4 reacties:

 1. Dat is een hele scherpe actie! Vind essie erg fijn maar betaal er ook geen €10 voor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede tip!
  Ik vind Essie lak erg fijn, maar ze zijn helaas niet de goedkoopste lakjes.
  Met deze actie is het wel een leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat slim! Ik ga snel even kijken bij etos!

  BeantwoordenVerwijderen