vrijdag 11 november 2016

Mijn verjaardagscadeaus | Hema, cactussen en de Canon 700D


13 personen die de Hema hadden geplunderd, op zoek naar het perfecte cadeau. Anderen plunderden het tuincentrum: geen cactus was meer veilig. Oké dat klinkt allemaal wel erg overdreven, maar het kwam erop neer dat iedereen zich aan het thema "Hema en cactussen" hield. Ze kennen me inmiddels wel, haha.

Wat kreeg ik vorig jaar?

Vorig jaar kreeg naast cadeaus ook zo'n €40 aan Hema cadeaubonnen. Toen was ik al fan haha :P Ik kocht er o.a. een guts van (Ja, lekker creatief. Hier vind je het artikel daarover + de stempels die ik ermee maakte) en handige enveloppe sjablonen. Volgens mij heb ik over de andere dingen die ik kocht geen artikelen geschreven. Wel had ik nog een artikel geschreven over de oordopjes die ik van de cadeaubonnen kocht, maar die oordopjes had ik weer teruggebracht: na het maken van de foto's testte ik ze, maar ze waren jammer genoeg niet zo goed. Vandaar ook een negatief artikel toen.

Dit kreeg ik dit jaar:


Ik, terwijl ik een cadeautje in m'n handen hield zo groot als de doos waarin de cactuslamp zou kunnen zitten: "Is dit de cactuslamp van de Hema?" Ik had 'm natuurlijk allang een keer zien staan in de winkel, dus het is echt superleuk dat ik 'm nu eindelijk heb! EN OMG die coole cactusvaas. Zoiets wilde ik altijd al, ik had bijvoorbeeld in dit artikel van Serena ooit al een cactusvaas voorbij zien komen. Maarja, die vaas van Serena was duur en de vorm van die cactus vond ik niet zo superleuk. Maar deze is perfect! Ook zonder bloemen erin staat hij leuk op je kamer. Of in je woonkamer. Overal eigenlijk. Nouja of toch niet. Op de wc zou ik 'm niet zo snel neerzetten. Sorry, ik dwaal af.

En dan de échte cactussen. Echt superleuk! Wat een gedoe moet dat geweest zijn om die cactusjes in de potjes te krijgen trouwens.. Verder kreeg ik twee kettinkjes. Ik hou van dit soort subtiele kettinkjes dus dat kwam goed uit! De zilveren ketting kreeg ik van een vriendin, en de roségouden ketting van mijn ouders. Ik heb al meerdere kettinkjes in die kleur trouwens. Eerder schreef ik namelijk over de roségouden kettinkjes van de H&M die ik vorig jaar kocht.


Deze happinessplanner van de Hema had ik zelf gevraagd. Die kocht ik een tijdje terug ook voor een andere vriendin en nu kreeg ik 'm zelf, yay :) Hier komt nog een apart artikel over online, waarin ik ook de binnenkant laat zien. En achter het washi tape (met vlaggetjes, hoe toepasselijk) staat nog een ander notitieboekje dat ik kreeg. Weer met cactussen natuurlijk.

Wat ik ook nog heb gehad, maar wat niet op de foto staat: een tweede beker met cactussen, nog twee schilderijtjes van de Hema (één zie je op de achtergrond bij de washi tape) en een schriftje met een cactus erop. De beker is al in gebruik, de schilderijtjes hangen aan m'n muur en het schriftje staat al vol met toetsweekplanningen, haha. Het kan zijn dat er nog iets niet op de foto staat trouwens. Ik moest echt alles weer opzoeken: het ene hing aan m'n muur en het andere stond in de douche. Ik denk er ook nu pas aan dat een ander kaarsje (je raadt het al: in de vorm van een cactus) en een kleiner schilderijtje niet op de foto staan. Slim weer.

Canon 700D

Van mijn ouders kreeg ik de Canon 700D! Ik kreeg 'm niet helemaal, een deel betaalde ik zelf. Ik wilde al zo lang een camera! In januari (ja, toen al!) deed ik al een poging om een camera te kopen, maar dat mislukte. Ja, dat komt ervan als je een camera via marktplaats wilt kopen.. Toen had ik er even geen tijd meer aan besteed, totdat mijn verjaardag dichterbij kwam. Uiteindelijk had ik besloten om mijn camera bij de MediaMarkt te kopen. In dit artikel lees je waarom dat ook geen goed plan was. Heel veel chats, e-mails en tijd later, heb ik alsnog een Canon 700D (met kitlens en 50mm lens) gekregen.

Wat vinden jullie van de Hema?

3 reacties:

  1. Die cactussen zijn echt superleuk! Ze hebben nu zoveel leuke spulletjes bij de Hema :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super fijn dat je de camera nu wel hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yay eindelijk heb je je fotocamera én een 50mm lens, oeh! De rest ziet er ook superleuk uit. Een geslaagde verjaardag vermoed ik :) X -D

    BeantwoordenVerwijderen