woensdag 21 december 2016

Budgettip | 50% korting op alles bij SIX in Den Bosch


Deze week zag ik dat de sieradenwinkel SIX stopt in 'S Hertogenbosch. Gelukkig blijft de winkel verder wel bestaan, maar dit betekent wel dat je veel korting krijgt als je de sieradenwinkel in Den Bosch bezoekt: er was 50% korting op alles!

Zelf maakte ik natuurlijk ook gebruik van deze actie, want normaal gesproken koop ik niet zulke dure sieraden. Je doet er toch niet zo lang mee, dus waarom zou je er dan veel aan uitgeven? Voor sommigen vallen de prijzen bij SIX misschien mee, want ongeveer elke sieradenwinkel heeft dat soort prijzen. Eigenlijk vind ik dat ze er in elke winkel nogal veel voor vragen. Ik geef dus liever m'n geld uit aan wat goedkopere sieraden. En zeker als het om ringen gaat, want die slijten natuurlijk sneller dan bijvoorbeeld een ketting. SIX is wel een sieradenwinkel met kwaliteit hoor, maar het kan altijd beter. Wel ga ik binnenkort een écht goede ring kopen bij Jane Koenig. Ik won namelijk hun winactie!

De nagellak die er al een week op zit is dan wel weer een beetje sneu hè?

De ringen die ik kocht

Ik kocht een setje van vier gouden ringen en een setje van vijf roségouden ringen. Van tevoren had ik al bedacht dat ik graag een (goedkope) ring met een diamantje wilde, en die heb ik nu ook! Ruim binnen m'n budget. In het gouden setje zitten zelfs twee ringen met een diamantje en in het andere setje zit er één, met een net iets kleiner diamantje. De korting zorgde ervoor dat ik per setje geen €5,95, maar €2,95 betaalde.

Ik heb overigens de sieraden in maat M gekocht. Ze passen om m'n middelvinger, maar om m'n wijsvinger zit het net iets minder los, dus ik draag m'n ringen om mijn wijsvinger. En ja, dat kan gewoon, het staat echt niet raar ofzo. Liever had ik ringen in maat S gekocht, zodat ik ze ook echt om mijn ringvinger kon dragen. Maar ik vond de ringen van maat M net wat leuker, vandaar dat ik die kocht.

Dus mocht je dicht bij 'S Hertogenbosch wonen, dan zou ik nog snel even bij sieradenwinkel SIX langsgaan voordat alles uitverkocht is.

UPDATE: inmiddels is alles €1,- in plaats van de korting. Hierdoor is eigenlijk de hele winkel geplunderd, en wanneer je dit leest zal de winkel helemaal uitverkocht zijn.

Geef jij veel geld uit aan sieraden?

4 reacties:

  1. Ik houd echt van dit soort ringetjes! Six ken ik inderdaad, leuke winkel :) Oh en je nagellak ziet er nog mooi uit hoor :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi! :) Ik draag ook heel vaak ringen om m'n wijsvinger, haha. Ze zijn namelijk altijd te groot!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt heel mooi zeg, leuk shoppen met zo'n korting!

    BeantwoordenVerwijderen