donderdag 1 december 2016

December (Kerst) wishlist | Deze 4 kettingen zou ik nog willen


Een week terug vertelde ik dat ik nogal veel complimenten kreeg over een ketting die ik om had. Ik wilde eerst nog een apart artikel maken over die ketting, maar meer dan "ik kocht hem bij de H&M"kon ik er eigenlijk niet over kwijt, en een artikel over het fijne van complimenten krijgen zou natuurlijk wel leuk zijn, maar zoiets kan ik altijd moeilijk verwoorden. En dat is meer voor blogs die altijd van die inspirerende, positieve artikelen schrijven, terwijl ik dat soort artikelen nooit schrijf. Én ik had eigenlijk al eens een artikel gemaakt over alleen deze ketting en twee keer over hetzelfde schrijven is een beetje raar vind ik. Dat kan alleen als het artikel net iets anders is. Ook komt de ketting dit jaar nog - ja het begint nu al, deze past in de categorie "tot volgend jaar-grappen" - in een outfitartikel, dus een heel artikel over alleen deze ketting kon ik echt niet schrijven. Dan maar een wishlist van kettingen, want ik besefte dat ik er nogal veel wilde hebben en daar kon ik wél een artikel over schrijven.

Mocht ik één of meerdere van deze kettingen krijgen of kopen, dan komt er natuurlijk nog een artikel over, misschien vind je het ook wel terug in een dingen die me blij maakten artikel en later nog eens bij een outfit. Het houdt niet op, niet vanzelf.Deze ketting verkoopt de H&M in zilver en goud. Eigenlijk vind ik ze allebei mooi! Ik heb hem al vaker gezien toen ik in de H&M was, en had uiteindelijk bedacht dat ik deze wel voor Sinterklaas kon vragen. Ik heb namelijk lootjes getrokken met m'n ouders en zus, en ik geloof dat ze allemaal nog niet alle cadeaus hebben gekocht, dus ik kan 'm alsnog vragen.

€14,99 - H&M

Eerst kwam ik een zilveren choker met diamantjes tegen bij Lucardi, maar die was daar €16,99 en kon ik niet op de site vinden. H&M heeft dezelfde choker (maar dan met goud erbij) en is daar iets goedkoper, maar alsnog heel duur.  Maar hij is wel heel mooi! Ik moet nog wel even bedenken wanneer ik zo'n choker zou dragen, want het valt natuurlijk wel erg op. En wie weet is zo'n choker in het echt juist helemaal niet mooi of te overdreven.Zo'n cactus kettinkje wilde ik eigenlijk al langer, en is de goedkoopste uit dit rijtje. Je kunt 'm op Aliexpress voor ongeveer €1,50 kopen. Ja, ik weet het: daar heb je niet de beste kwaliteit. Maar ik kan niet altijd heel veel uitgeven aan kettingen natuurlijk. Ik weet trouwens niet welke kleur ik dan zou kiezen, zilver, goud of roségoud. Volgens mij is het wel zo dat je op Aliexpress langer moet zoeken voordat je verkopers tegenkomt die roségouden kettingen verkopen, omdat zilver en goud meer 'standaard' is.


€12,95 - ByLostInStyle

Dit is dus écht een heel leuke choker. Ik weet niet of hij ergens goedkoper te krijgen is, ik kon het in ieder geval niet vinden. Er zijn geloof ik ook niet zo veel webshops die een ketting zoals deze in hun assortiment hebben.


Wanneer draag je ze?

De eerste twee kettingen vind ik door de diamantjes meer iets voor de herfst en winter. Eigenlijk zijn die het best draagbaar rond Kerst, vandaar dat dit artikel ook precies op tijd online komt. De andere twee kettingen kun je natuurlijk het hele jaar door dragen! De choker met die schattige roze en paarse kraaltjes is niet alleen leuk in de zomer door de vrolijke kleurtjes, maar ook in de herfst: hoe leuk staat zoiets als je trui ook zo'n kleur heeft?

Dit waren de kettingen die op dit moment op m'n wishlist staan. Zoals je ziet vind ik chokers de laatste tijd ook heel leuk! Ik weet dat chokers al een tijdje in zijn, maar verder dan zwarte chokers dacht ik nooit. Inmiddels heb ik zelf een choker met een bruin-achtig suède 'veter', met in het midden een rondje (zoals de laatste choker in dit artikel) en daar hangt dan weer een sterretje aan. Naast de twee soorten kettingen die ik in dit artikel liet zien, vind ik statement kettingen ook heel leuk! Maar ik ben er nog geen tegengekomen die op m'n wishlist thuishoort, en eigenlijk vind ik de ketting op de eerste foto ook al een soort statement ketting.

Wat vinden jullie leuker: chokers, (normale) kettingen of statement kettingen?

3 reacties: