woensdag 25 januari 2017

Trend | De pantalon: hoe combineer je 'm en waar koop je leuke pantalons?


Het is wel duidelijk dat pantalons op dit moment helemaal in zijn. Meerdere mensen uit m'n klas heb ik er een zien dragen, zelfs een lerares van me droeg een pantalon. Maar, waar koop je nou leuke pantalons? Zelf heb ik er ook een tijdje over gedaan om een leuke te vinden.

Yay, ik heb ook een pantalon!

Ja hoor, ik doe met de trend mee. Sinds een tijdje heb ik zelf ook een pantalon, maar omdat ik een half uur moet fietsen in de kou, is een pantalon wel een beetje koud nu. Die komt overigens ooit nog in een outfitartikel op mijn blog! Vanwege de kou zal dat dus nog wel even duren, maar je ziet 'm vanzelf verschijnen op m'n blog.

Pantalons dragen in de winter?

Dat kan! Wanneer je een wat langere koopt - of een maatje groter, ze hoeven namelijk niet strak te zitten - dan kun je er eventueel een panty of legging onder aan. Dan is het wat warmer en kun je 'm ook tijdens de koude dagen dragen! Zorg er in ieder geval voor dat je pantalon tot aan je schoenen valt, anders zie je dat je er iets onder draagt.  Ik heb het nog niet geprobeerd trouwens, maar ik weet zeker dat een panty of legging onder je pantalon helpt tegen de kou. Ik heb overigens ook al mensen met een wat kortere pantalon gezien - in de winter ja. Blijkbaar is dat dus ook te overleven, al denk ik dat ik het dan echt megakoud zou hebben op de fiets.

Hoe kan je een pantalon het beste combineren?

Soms kan een pantalon er te netjes uitzien. Daarom zou ik 'm combineren met een leuke trui, zodat het wat speelser wordt. Je hoeft niet als een of andere zakenvrouw over straat te gaan namelijk :) Tenzij je dat wilt natuurlijk, want een pantalon kan ook de perfecte broek zijn voor speciale gelegenheden.

Als je op deze broeken klikt, kom je - ja, magisch is het - bij de website uit waar je ze kunt kopen!

En.. Waar koop je pantalons?

Goeie vraag! Ik heb ook een tijdje naar de mijne gezocht. In veel winkels hebben ze maar één soort, soms in verschillende kleuren of prints. Bijvoorbeeld pantalons met streepjes, en dan nog twee kleuren. Dat is het dan. Waar je wel pantalons in letterlijk alle soorten en maten kunt vinden, is bij Esprit. Ze hebben echt zóveel keuze! Naast zwarte, grijze of blauwe pantalons, hebben ze ook pantalons met streepjes. Ook leuk! Uiteindelijk is dat niet de winkel waar ik de mijne kocht, want ik zag te laat dat Esprit ook pantalons verkocht. Toevallig zei m'n moeder vandaag nog dat ze ze in de winkel had gezien. Wel lijkt de mijne héél erg op de zwarte die je ziet in dit artikel.

Mocht je op hun website een pantalon bestellen, meld je dan eerst aan voor hun nieuwsbrief, want dan krijg je 10% korting.

Meer inspiratie voor pantalons

Janne is degene die je op de foto bovenaan dit artikel ziet :) Op haar blog vind je heel vaak dit soort mooie broeken. Ik heb trouwens gewoon toestemming gevraagd om deze foto te mogen gebruiken. Je vind de hele outfit hier op haar blog.


Wat vinden jullie van deze trend?


14 reacties:

 1. Dit is echt een mega leuke broek! Ga je er nog eens een outfitpostje mee maken? Love it! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, met de pantalon die ik zelf heb (niet van Esprit dus) ga ik zeker nog een outfitpost maken :) Maar vanwege de kou duurt dat nog even. Misschien wordt het in Rome iets warmer en neem ik 'm daar mee naartoe, dan duurt het minder lang voordat je m'n broek op mijn blog kunt zien!

   Verwijderen
 2. Jaa echt leuk deze trend! Perfect voor een klassieke en minimalistische look <3 Ik ben benieuwd hoe je hem zelf gaat combineren als het weer straks wat beter is. Maar op zich met een panty eronder lijkt me ook wel oke :) Ik ga voor de lente ook kijken voor een pantalon, je hebt me geïnspireerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heeft inderdaad een leuke minimalistische uitstraling! En wat leuk dat ik je heb geïnspireerd op deze manier :)

   Verwijderen
 3. Ahh dit komt echt als geroepen, ik ben letterlijk zelf nu op zoek naar een leuke pantalon! Ik kijk uit naar je outfit postje :) Janne draagt ze inderdaad superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je op zoek bent naar een pantalon! Ze zijn helemaal in op dit moment :)

   Verwijderen
 4. Jaaa mega leuke trend dit. Heb laatst nog een soort van pantalon gekocht en ik wilde hem bijna terug brengen omdat ik het durfde. Toch heb ik hem gehouden en daar ben ik blij om :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig dat je hem hebt gehouden! En weet je, ik voel me juist fijn als ik een pantalon draag omdat dat 'anders' is dan normaal :)

   Verwijderen
 5. Ik vind zo'n broek altijd heel mooi maar het staat mij niet vind ik. Haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, ik ben dol op pantalons! Toevallig draag ik er vandaag zelf ook een. Die van mij is zwart en komt van New Look, hij is nu in de sale bij de Zalando. Even een tipje, haha! Ook staat er nog een pantalon met streepjes op mijn wishlist. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je tip! Ik keek even op Zalando en kon niet precies zien welke je bedoelde, maar ze hebben in ieder geval genoeg keuze :) En goedkoop ook!

   Verwijderen
 7. Super leuke broek! Ik draag dit soort model ook heel erg graag. Je kan er zoveel verschillende combinaties en outfits mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen