vrijdag 6 januari 2017

Budgettip | Make-up kwasten van de Primark


In je zoektocht naar mooie, betaalbare make-up kwasten, denk je misschien niet meteen aan de Primark. Oké, misschien komt het in je op dat ze bij de Primark goedkoop zijn, maar mooi? Nou, dat zijn ze dus ook! Precies wat ik zocht. Deze roségouden make-up kwasten koop je bij de Primark, en ze kosten, zeker vergeleken met andere merken, bijna niks.


Kwaliteit

Ik heb er dus eigenlijk helemaal geen verstand van (lol). Daarom schrijf ik niet echt een review over deze make-up kwasten, maar is het dus meer een 'tip' die ik je geef: ga naar de Primark, haal die kwasten en probeer ze uit. Want de kwaliteit is in mijn ogen helemaal geweldig. Het zijn mooie zachte kwasten die simpelweg doen wat ze moeten doen.

 • Blush kwast - Is heel zacht en brengt fijn aan, de kwast zelf heeft ook een fijne grootte.
 • Wimperkammetje & wenkbrauwborsteltje - Zo'n kammetje is heel handig om de klontjes van je mascara van je wimpers te halen. Het werkt heel goed! Het kwastje, dat voor je wenkbrauwen bedoeld is, gebruik ik niet. Ik vind zo'n kwastje niet zo fijn werken.
 • Wenkbrauwborsteltje - Dit kwastje werkt wel fijn! In de ochtend kam je even snel je wenkbrauwen netjes, en klaar ben je.
 • Plat wenkbrauwkwastje - Deze is een dubbele kwast, samen met die ik net noemde. Wel slim gedaan, want zo heb je beide wenkbrauwkwastjes bij elkaar zitten. Ik heb alleen deze kant van het kwastje nog nooit gebruikt, omdat ik mijn wenkbrauwen (nog) niet bijteken.Wimperkruller en make-up spiegeltje

Eigenlijk zocht ik eerst alleen een goede blush kwast en een goedkoop make-up spiegeltje. Bij de Hema hebben ze dat laatste, een mooie roze, maar die vond ik nog redelijk duur. Ook Etos is niet de goedkoopste qua make-up kwasten. Toen ik in de Primark stond, vond ik wat ik nodig had, maar zag ik nog meer. Natuurlijk kocht ik de kwasten die je net zag, maar ik vond er ook een wimperkruller. Dat wilde ik altijd al proberen, maar had ik nog nooit gedaan. Voor deze prijs wilde ik het wel eens testen.
 • Make-up spiegeltje - Glimmend en met een patroontje op de onderkant, heel leuk! Je kunt hem dicht 'klikken' en neemt hem dus makkelijk mee.
 • Wimperkruller - Eerste poging: mijn wimpers waren gevouwen. Heel fijn. Na even oefenen lukte het om ze op een mooiere, natuurlijke manier te krullen. Tip: krul je wimpers nooit na het aanbrengen van je mascara, maar altijd ervoor!


Prijzen

 • Make-up spiegeltje - €1,50
 • Wimperkruller - €1,50
 • Blush kwast - €2,00
 • Dubbele wenkbrauwkwast - €1,50
 • wenkbrauw & wimper kwastje - €1,50 
Het is even geleden dat ik dit kocht, maar ik denk dat de Primark dit nog wel een tijdje in het assortiment heeft.

Wat vinden jullie ervan als ik één keer per week (of per twee weken) een budgettip op m'n blog zet?

2 reacties:

 1. Ja leuk die budgettips moet je doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Primark geef een goed alternatief voor budget producten. Laatst heb ik een make up tas gekocht, super blij mee. :-)

  BeantwoordenVerwijderen