maandag 16 januari 2017

YES! ik heb een nieuwe blognaam, ik blog 2 jaar & ik heb een domeinnaam gekocht!


Jup, alles in één artikel. Op 10 januari blogde ik twee jaar, ik heb ein-de-lijk een nieuwe blognaam en daarom ook een domeinnaam gekocht. Ik heb even moeten wachten met het schrijven van dit artikel, maar eindelijk is het zover.

Ik blog 2 jaar

Ik blog sinds 10 januari 2015. De dag erna kwam het eerste artikel online. Mijn blog heette toen anders, en ik begon mijn blog om wekelijks een nail art te posten. Oh wat erg dit, gelukkig heb ik inmiddels heel wat artikelen offline gehaald. Kort daarna noemde ik m'n blog we heart polish, ik bleef over nagellak bloggen maar toen m'n blog zo'n 3 maanden bestond, blogde ik over van alles en nog wat. M'n interesses zijn gewoon anders geworden en ik merkte al snel dat ik over meer wilde bloggen.  Inmiddels weet ik dat ik graag over fashion / sieraden schrijf, maar ook deel ik graag reviews en budgettips. En de 'normale' tips, niet te vergeten! En nu ga ik m'n blognaam weer veranderen. Ik heb de naam We Heart Polish meer dan 1,5 jaar gehad. Maar een nieuwe blognaam bedenken? Daar heb ik lang over gedaan.

Mijn nieuwe blognaam is...

De nieuwe naam van mijn blog wordt #Eva. In de link zie je Hashtag Eva staan, maar in de titel ga ik echt het hashtag (#) teken zetten. Ik koos voor deze naam omdat ik dan niet vastzit aan één onderwerp. Zelf ben ik heel blij met deze naam en ik hoop natuurlijk dat jullie dit ook een leuke blognaam vinden!

Domeinnaam gekocht

Vandaag heb ik de domeinnaam gekocht. Ik koos voor een .com extensie. Dat is iets duurder dan .nl,  maar dat vond ik het waard. Ik vind hashtageva.com net iets beter klinken, en verschillende Nederlandse bloggers hebben ook gewoon .com als domeinnaam.

En nu?

Nu ga ik uitzoeken hoe ik m'n blog aan m'n domeinnaam koppel, haha! Dat kan even duren. Verder blijven de artikelen trouwens hetzelfde, alleen m'n blognaam verandert dus. En m'n e-mail heb ik veranderd - al is dat niet heel interessant voor jou als lezer natuurlijk. Oohja, wat wel belangrijk is: ik ga alle Bloglovin volgers overzetten nadat ik alles heb geregeld. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken, mocht je me toevallig volgen op Bloglovin.

Nu kun je dus nog niet terecht op m'n nieuwe blog! Maar stay tuned :)

P.s. Het ging niet helemaal goed, wat ik overigens al verwachtte op een of andere manier, maar morgen moet het lukken.

Wat vind jij van mijn nieuwe blognaam?

26 reacties:

 1. Gefeliciteerd met je domeinnaam! Ik ben heel benieuwd hoe het er straks allemaal uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leeeuuuk!! Je nieuwe blognaam is echt super origineel!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, Eva, wereld aan je voeten.
  Schrijf met durf ... niet vanwege moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeeeejjj eindelijk! Geweldig! Gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hé, zo'n domeinnaam aankopen! Ik voelde me gelijk trots toen het eindelijk allemaal in orde was :) Heel veel succes ermee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor, je nieuwe domeinnaam. ben ook nog steeds erg blij met de mijne na al die jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Ik vind het een leuke naam!
  Liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd Eva,een leuke blognaam.Heel veel succes met het schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je domeinnaam! YAY!

  http://www.twoarticals.com/wedding-diary/dream-wedding/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met het tweejarig blogbestaan én je eigen domeinnaam! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Congratulation Eva about the domain name! I love it and I think that it's a very clever one! I read the post in Dutch first. I tried my best but I couldn't understand everything so google translate came to my rescue hahaha! Anyway I wish you the best with the new name!

  Lots of love,

  Ioanna

  http://thecolourfulbouquet.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for your comment! Nice that you could read it with Google Translate :)

   Verwijderen
 12. Gefeliciteerd! Ik vind hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo leuk het ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind je nieuwe domeinnaam erg tof geworden :) Goeie keuze! En ik zie dat het gelukt is om je blog te koppel aan het domein ;)

  BeantwoordenVerwijderen