maandag 30 januari 2017

Outfit | Roze trui, m'n nieuwe ketting & rare opmerking van voorbijganger


In de kou van afgelopen vrijdag, heb ik eindelijk weer een outfit op de foto gezet. De foto's gemaakt door Priscilla. We zijn weer naar dezelfde plek gegaan als waar ik deze outfit eerder met Sophie heb geschoten. Deze keer geen vrouw voor het raam omdat we foto's voor haar huis aan het maken waren, maar iemand die langsliep en een nogal rare opmerking maakte. Tja, er moet altijd wel iets gebeuren wanneer je foto's aan het maken bent ;)

Roze trui van H&M

De roze trui die ik hier aan heb, vond ik in de sale van H&M. Het was helemaal niet de bedoeling om bij de afgeprijsde kleding te kijken, vooral niet op die ene plek in onze H&M waar toch nooit iets tussen hangt - maar nu liep ik er toch naartoe. Al heel snel vond ik deze trui, alleen maat M was nog over,  dus ik ging 'm snel passen. En hij paste perfect! Blij verliet ik de winkel met m'n nieuwe aanwinst.

Ik zocht al langer zo'n trui als deze. Een cropped, oftewel een korte trui, en het liefst ook in deze nude kleur. Over de kleur komt later in dit artikel trouwens nog een verhaal. En precies de trui die ik zocht, kwam ik dus tegen.

H&M, kwaliteit?

De goedkopere truien van de h&m hebben niet per se goede kwaliteit. Of ze zijn wel goed, maar dan zijn ze vrij dun. Mijn favoriete grijze truitje was €9,99 en je kunt dus al aan de prijs zien dat die trui dun is en niet veel warmte geeft. Eigenlijk niet zo erg, soms is een dunne trui ook fijn! Maar: m'n roze trui was van €24,99 afgeprijsd naar €9,99. Zelfde prijs dus, maar deze trui komt dus van een hogere prijsklasse en is daarom ook van betere kwaliteit. Hij is zo lekker warm! Het is echt de warmste trui die ik heb. Dus verkoopt de h&m kleding met kwaliteit? Ja, maar let wel op de prijzen, want daaraan kun je ongeveer zien welke kwaliteit je koopt.

Ketting wandergarden

M'n nieuwe ketting

Mocht je er een tijger, wolf of wat dan ook in herkennen: het is een kat. Ik ontving deze ketting van wandergarden.nl. Eigenlijk voor m'n instagram account, maar ik wilde 'm ook op m'n blog delen. Hij is leuk hè? Toen ik hem naar school droeg, heb ik er echt heel veel complimenten over gehad. Het is ook een van m'n mooiere kettingen: de gouden kleur is wat lichter dan de andere kettingen die ik heb, wat hem extra mooi maakt.


Rare opmerking

Oké en nu het verhaal dat ik jullie eerder in dit artikel heb beloofd. We waren dus al een tijdje bezig het fotograferen van m'n kleding, en er kwam een vrouw langs. Natuurlijk niks mis mee. Maar toen ze langs ons liep, zei ze opeens: "Je zou zweren dat je naakt was!" Whaaat? Ik weet dat m'n trui huidskleurig is, of in ieder geval lichtroze, maar die opmerking.. Ze zei het ook niet heel aardig, maar ik lachte maar gewoon vriendelijk. Ik keek nog naar haar terwijl ze wegliep, ze keek nogal onverschillig. Op dat soort momenten weet ik echt niet wat ik terug moet zeggen. Of dan bedenk ik m'n geniale reactie net iets te laat. En dan vraag ik me ook weer af of m'n trui er echt zo naakt uitziet, haha. Maarja: ik wilde graag zo'n roze / huidskleurige trui omdat ik die kleur leuk vind. En ik ga lekker nog meer kleding in dit soort kleuren kopen :)
Roze trui - H&M
Broek - Only
Schoenen - Adidas
Ketting* - wandergarden (hier)

Wat vinden jullie van m'n nieuwe trui?

15 reacties:

 1. Hele toffe outfit! Ik vind het er niet uit zien of je naakt bent hoor. Beetje onzinnige opmerking ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, misschien vanuit de verte? En misschien wilde ze gewoon per se iets zeggen en sloeg het inderdaad nergens op :P

   Verwijderen
 2. Oh die ketting is prachtig! En je trui is ook leuk! Fijn dat hij wel heel warm is want hij ziet er wel redelijk dun uit :) Heb in de sale in H&M enkel een high waisted jeans (favoriete broek nu) en een basic tshirt gekocht en was samen €10 kwijt. Haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha nou ja zeg wat een stomme opmerking van die vrouw. Je ziet toch wel duidelijk het verschil tussen je huidskleur ene deze trui :P Mensen zijn ook niks gewend he ;)
  Je ketting vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Inderdaad, zo roze ben ik zelf nou ook weer niet hahaha :)

   Verwijderen
 4. Ik vind de kleur ook erg mooi! En wat is die ketting tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog steeds hilarisch die reactie van dei vrouw ik hoop echt dat ze dit nu terug leest en zich een beetje schaamt. Want hij staat je echt hele leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, als ze dit leest dan weet ze in ieder geval zeker dat het over haar gaat. En dankje!

   Verwijderen
 6. Antwoord op de vraag = NEE
  Je ziet er top uit met die trui.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit, je ziet er helemaal niet naakt uit in die trui! Jammer dat sommige mensen van die rare opmerkingen moeten maken... X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Waarom houden sommige mensen niet gewoon hun mond dicht :')

   Verwijderen
 8. Hahahahahahaha! Geweldig! Blijkbaar is die vrouw gwn visueel instelt ;)

  BeantwoordenVerwijderen