maandag 2 januari 2017

Outfit | M'n favoriete trui van dit moment & Happy Newyear!

Happy Newyear! 

Hoe zit het met jullie goede voornemens? Zelf ben ik ze nog een beetje aan het bedenken, ik wil natuurlijk niet elk jaar weer dezelfde voornemens hebben. Van die voornemens die na een maand toch al fout gaan, daar heb je natuurlijk niks aan. (dat rijmde, oeps) Woensdag komt er een artikel met mijn persoonlijke goede voornemens online, maar een tijdje terug las je al wat mijn voornemens qua bloggen zijn, en wat ik dus in 2017 aan m'n blog wil gaan veranderen.

Maar goed. Over de outfit van vandaag. Wat een dilemma is het om een leuke trui te vinden! Ik kom echt nooit leuke winterkleding tegen. Behalve nu dan. Dit leuke grijze truitje komt bij de H&M vandaan. Toen ik hem de eerste keer in de H&M zag, paste ik hem, twijfelde ik, en liet ik hem hangen. Een week later ging ik terug: ik moest dat truitje hebben! In de winkel kwam ik nog zo'n 7 - ja, echt - andere truien tegen die ik wilde passen. Dezelfde als deze in een andere kleur, maar ook totaal andere. Ik paste truien met een split, of een col, ik moest gewoon een leuke trui vinden. Ik had onderhand de hele winkel gepast leek het wel. Gelukkig was ik alleen en hoefde niemand op me te wachten, haha. Na alles gepast te hebben kwam ik alsnog uit op dit ene grijze truitje. De rest hing ik terug.


Misschien herken je deze foto, ik gebruikte 'm namelijk al eerder in het artikel waarin ik mijn wishlist met kettingen liet zien. Deze ketting op de foto heb ik al even, maar in dat artikel staan dus nog wat andere kettingen.

Deze ketting komt van de H&M. Heel goedkoop zijn ze daar niet als het om sieraden gaat. Wel zijn hun kleinere kettinkjes wel oké qua prijs. Deze ketting was oorspronkelijk wat duurder, maar ik had geluk dat hij in de sale was. Ik koop namelijk niet zo vaak dure sieraden. Ik kocht 'm rond Kerst vorig jaar (en dan bedoel ik niet afgelopen Kerst, maar daarvoor) en ik vond dat ik wel een keer een wat duurdere ketting mocht kopen van mezelf. En met 'duur' bedoel ik rond de €8,-. Ik ging naar de H&M, en vond deze toevallig bij de sale. Wat een geluk! En ik vond er nog een tweede ketting, die nog goedkoper was.Voor de kettingen samen betaalde ik minder dan de prijs die ik in gedachten had, dus dat kwam mooi uit.
Nog even iets over de broek die je bijna niet ziet: de komt bij Bershka vandaan. Er zitten gaten bij de knieën, maar ze hebben daar volgens mij ook dezelfde broeken zonder gaten. En ze kosten maar rond de 17 euro! Ik moet wel zeggen dat ik het niet zo fijn vind dat ze geen zakken hebben. De beste broeken haal ik toch bij de Only. Maar alleen als ze korting hebben hoor. Dat scheelt echt veel. Met een beetje geduld hebben ze weer hun standaard actie, waarbij je op alles 20% korting krijgt. Dit is één van de dingen waar ik standaard op bespaar. Ik zag er laatst ook weer zo'n gave broek daar, maar die was redelijk duur. Dus ik wacht nog even af.


 • Jeans - Bershka
 • Truitje - H&M
 • Ketting - H&M
 • Armband - Lucardi
 • Schoenen - Adidas superstar
Op de website van H&M kon ik de trui alleen nog in andere kleuren vinden. Ze verkopen de trui onder andere in een mooie bordeauxrode kleur.
Waar kopen jullie je winterkleding het liefst? En welke winkel verkoopt volgens jullie de beste broeken?

6 reacties:

 1. Happy New yearr!! Haha ik ken dat echt dat je iets terug hangt waar je twijfels over hebt en dan vervolgens blijft het in je hoofd hangen en MOET je het gewoon hebben ;) Het is een erg leuk truitje, de kleur vind ik erg mooi. Ik haal mijn winterkleding graag bij Zara en ook H&M. Voor broeken ga ik vaak naar Only maar de laatste tijd bestelde ik steeds broeken bij een online-actie van H&M. Deze broeken gaan denk ik maximaal een jaar mee, maar ach je betaald er dan ook maar 10 - 15 euro voor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook ene gelukkig nieuw jaar! Ik vindt je schoenen nog steeds hele tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die schoenen zijn zo leuk en voor jouw ook een gelukkig en schitterend 2017 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay, happy new year en leuke outfit! Ik ga vaak voor Mango en Zara broeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook een gelukkig nieuwjaar! :)
  Ik vind je trui gaaaaf! Ik hou sowieso heel erg van truien en donker grijze kleding, dus een combi van deze twee is perfect haha. Vind je schoenen ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook een gelukkig nieuwjaar! :)
  Ik vind je trui gaaaaf! Ik hou sowieso heel erg van truien en donker grijze kleding, dus een combi van deze twee is perfect haha. Vind je schoenen ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen