maandag 6 februari 2017

Februari | Wat houdt me bezig? Rome, bijles geven, mijn blog plan & meer!


Op dit moment zijn er best veel dingen die me bezighouden. Daarom dacht ik, waarom zou ik daar geen artikel over maken? Dit zijn nou precies de persoonlijke artikelen die ik leuk vind om op andere blogs te lezen. Geen mijn week in foto's artikel zoals anderen doen, maar ik vertel gewoon wat me bezighoudt. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Rome?!

Ik kijk hier zo erg naar uit! Heel gymnasium heeft vanaf de brugklas al uitgekeken naar de reis naar Rome. Die reis zou in de vijfde zijn, maar nu is hij alsnog in de vierde. Zo spannend! Ik ga voor het eerst met het vliegtuig en we verblijven 6 dagen in Rome, met de reisdagen meegerekend. En natuurlijk wil ik - daar komt de blogger in me naar boven hoor - outfitfoto's in Rome. Grote stress natuurlijk, want wat moet ik meenemen? Heb ik nog wel leuke kleding voor op de foto? En: past dat allemaal in m'n koffer? We mogen namelijk alleen handbagage meenemen in het vliegtuig. En dat is 10kg inclusief de koffer zelf, dus veel blijft er niet meer over. Mijn camera samen met mijn cameratas is al 1 kg, dus ik wens mezelf veel succes.

Nieuwe kleding

Om op het vorige terug te komen: ik ben bezig om kleding te kopen die ik écht leuk vind. Ik wil graag wat meer bijzondere items in mijn kledingkast hebben. En goede broeken. Ik koop die de laatste tijd alleen nog maar highwaisted en het liefst koop ik al mijn broeken bij de Only. Intussen ben ik nog opzoek naar meer warme kleding, want zoveel truien heb ik nou ook weer niet. Maar waar vind ik leuke kleding? Ik kom niet heel vaak iets leukst tegen. Wel kan ik je vertellen dat ik nu de roze trui van Zara heb gekocht, die op mijn wishlist stond!

Ik wil dit kopen, ik moet dat nog hebben

Ik deelde een paar dagen terug mijn wishlist al. Ik wil graag een nieuwe bril - die ik inmiddels heb gepast, maar ik twijfel nog - en ik heb nog een deel van mijn cadeaubonnen over om te besteden bij Beadies, een sieradenwinkeltje in Utrecht. Wat ik verder nog wil hebben, is een marmeren achtergrond / ondergrond voor mijn foto's. Ik wil graag flatlays maken. Oh, en ik wilde een afstandsbediening voor mijn camera - maar die is inmiddels besteld.

Samenwerkingen

Ja dat dus. Opeens al die mailtjes voor samenwerkingen. Op de een of andere manier kost het me gewoon veel tijd om mijn mailtjes te beantwoorden. Ik wil ook graag duidelijk zijn in mijn mailtjes, wat soms nogal lastig is als ik veel ideeën heb voor de samenwerking. En dan duurt het iets langer om mijn mailtje te schrijven. Toch antwoord ik het liefst dezelfde dag. Of zelfs binnen een paar uur. En dat lukt me ook wel. Krijg ik in de ochtend een mailtje voor een samenwerking, dan beantwoord ik hem het liefst al in de pauze op school. Ik kan je trouwens alvast vertellen dat er na mijn reis naar Rome een heel leuke samenwerking online komt!

Blog plan

Ik ben serieus bezig met mijn goede voornemens voor mijn blog. Ik schreef laatst zelfs een artikel hoe je van een doel een concreet plan kunt maken. Ik had dus meerdere goede voornemens, maar voor mijn blog had ik een apart artikel gemaakt. En een deel van mijn goede voornemens heb ik al waargemaakt. Ik heb inmiddels iets meer dan twee weken een eigen domeinnaam & een nieuwe blognaam. En inmidddels heb ik mijn unieke bezoekersaantal verdubbeld! En, het beste van alles: ik hou het op een of andere manier vol om ook echt 3 dagen per week te bloggen. Al sinds begin 2017. Daar ben ik best trots op om eerlijk te zijn, omdat ik op dit moment op nogal veel blogs lees dat mensen geen inspiratie hebben om over te bloggen. Mocht je ook even geen inspiratie hebben: lees hier mijn artikel over hoe je altijd aan inspiratie voor je blog komt.

Brush pens proberen

Hier zijn Priscilla - een vriendin van me - en ik dus heel enthousiast over. Ecoline Brush pens staan hoog op onze wishlist! Eerst wilden we alleen een zwarte, want dan ben je best goedkoop uit: één Brush Pen van Ecoline kost €2,50. Ik geloof dat je een setje van vijf Brush pens hebt voor €9,99. Hoewel je dan in principe wat korting krijgt en minder duur uit bent, is het toch wel veel geld om uit te geven aan zoiets. Maar toen kwam ik dit artikel van Lisanne tegen, over gekleurde Brush Pens. Nou, nu willen we die ook. Dat gaat wat kosten.

Bijles geven

Een hele tijd terug had ik me op school opgegeven om bijles te geven. Volgens mij had ik Frans, Nederlands en wiskunde ingevuld. Je geeft namelijk de onderbouw les, dus dat zou wel gaan. En nu kreeg ik dus een mailtje dat ik bijles Nederlands kan gaan geven. Dat leek me het leukst! De bijles moet nog beginnen en degene aan wie ik bijles ga geven, zou me nog een berichtje sturen. Ze had in ieder geval aangegeven dat ze hulp wilde bij grammatica, en daar ben ik heel goed in.

Het is fijn om dit even van me af geschreven te hebben. Anders wordt het in m'n hoofd een grote chaos. Het wordt vooral een chaos als er verschillende samenwerkingen door elkaar lopen, als ik nog weet-ik-hoeveel blogideeën heb die ik nog niet heb uitgewerkt, of als ik veel toetsen heb. Of natuurlijk een combinatie van dit, inclusief allemaal dingen die nog gaan komen zoals je in dit artikel ziet. Lijstjes hier, lijstjes daar. Van items die ik nog wil, of dingen die ik nog moet doen. Herkenbaar?


Follow

6 reacties:

 1. Wat super gaaf dat je naar Rome gaat, dat staat al een tijd hoog op mijn 'go-to' lijstje haha. En veel plezier en succes met bijles geven! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat je naar Rome gaat! Ik ben er zelf nog nooit geweest. Voor zes dagen hoef je niet superveel kleren mee te nemen hé :) maar ik zou ook wel moeite hebben om dat allemaal in een koffertje te krijgen. Heb ook altijd de neiging om te veel mee te nemen. Haha :p en achteraf zie je altijd dat je meer dan de helft van de kleren niet hebt gedragen. Ik ben nu een week aan zee en heb mezelf gedwongen om niet veel mee te nemen. Ik heb 2 t-shirts, 2 pulls en een jeans mee. En ondergoed natuurlijk :p Want ik heb (duh) al kleren aan ook die ik met gemak nog een dag of twee aan kan.
  Veel plezier met alles! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf dat je naar Rome gaat, have fun!
  Fijn dat je bezoekersaantallen zijn verdubbeld, daar doe je het toch wel voor! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je naar Rome gaat.Ook daar zal je wel weer wat inspiratie opdoen.Ik ben er nog nooit geweest,maar het is een prachtige stad volgens mensen die daar wel geweest zijn.En dan die kleding Eva,dat blijft een probleem bij vrouwen.Volgens mij heb je aan 2 setjes genoeg.Want je draag ook al kleding op de heenweg.En anders twee t-shirt over elkaar.Ik wens je heel veel plezier in Rome.Groetjes Ria van de Waardt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben echt benieuwd naar je reisje naar Rome!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, naar Rome! Het lijkt me ontzettend mooi daar!

  BeantwoordenVerwijderen