donderdag 16 februari 2017

Je horloge over je mouw dragen | Een trend?


Ik hou jullie graag op de hoogte van de laatste trends. Nu kwam ik iets tegen, wat nog geen echte trend is, maar wat ik wel héél leuk vind. En dat is je horloge over je mouw dragen. Misschien klinkt het raar om dat te doen, maar ik vind het eigenlijk harstikke leuk. Dat is typisch zo'n detail dat je aan iemand z'n outfit opmerkt en waarvan je denkt: "hé, wat leuk dat ze het zo draagt!". En zo kwam ik op het idee voor dit artikel. En net zoals in een ander artikel, die over de pantalon trend ging toen, laat ik ook nu weer een blogger voorbij komen die dezelfde trend draagt. Deze keer zie je Nanne van de blog Fashiable.Nanne | draagt haar horloge ook over haar mouw

Nanne van de blog Fashiable - leuke naam hè? - draagt ook áltijd haar horloge op deze manier. Ik lees haar blog altijd, maar ik had er nooit zo op gelet. Het viel me pas op toen ik laatst de 'struggle' had dat mijn mouwen over mijn horloge kwamen. Ik had namelijk eindelijk een trui met fijne, lange mouwen. 's Ochtends kwam ik erachter dat dat eigenlijk niet zo handig was: waar laat je je horloge als je lange mouwen hebt?

Ik had die ochtend eerst mijn horloge over mijn mouw gedaan: ik vond het wel wat hebben eigenlijk. Toen ik op school was, veranderde ik van gedachte. Misschien vonden anderen het wel raar, dus ik deed mijn horloge weer op de 'normale manier' om. In de pauze las ik blogs via mijn telefoon toevallig had Nanne die dag een artikel online gezet. Mét haar horloge over haar mouw. Ik heb meteen mijn horloge onder mijn mouw uitgehaald en deed hem opnieuw om. Deze keer óver mijn mouw.

En sinds toen draag ik mijn horloge altijd op die manier, tenzij de mouwen van mijn trui wat korter zijn natuurlijk. Je kunt de outfits van Nanne trouwens hier en hier terugvinden op haar blog!


Wat mij betreft mag dit best een nieuwe trend worden! Nu het weer warmer wordt, zul je er natuurlijk wel steeds minder mensen mee zien, maar ergens hoop ik dat volgend jaar meer mensen hiermee rondlopen. Volgens mij lopen er trouwens nog niet veel mensen hiermee rond, maar misschien ooit? Ik hoor wel eens dat bloggers trendsetters zijn, dus wie weet.

Wil je de rest van mijn outfit zien? Ik liet deze roze trui al eerder zien, namelijk in een outfit artikel!

Dus: wordt dit een trend denk jij? En draag jij je horloge over je mouw als je lange mouwen hebt? En oké, nog even een stapje verder: zou jij een armbandje over je mouw dragen?6 reacties:

 1. Ik heb het nog niet eerder gezien (of het is mij gewoon nog niet eerder opgevallen). Ik vindt het ook wel wat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er wel leuk uitzien! Zelf draag ik nu geen horloge, maar als je een mooie om hebt, mag het gezien worden toch?! Ik zie er ook wel een trend in :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is niks voor mij hihi, lijkt me ook niet echt prettig zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zit eigenlijk wel fijn! Het lijkt me juist niet prettig als je horloge onder je mouw zit :)

   Verwijderen
 4. Zo droeg ik het ook al een tijdje, maar mijn moeder zat me toen wel een beetje raar aan te kijken haha. Daarna droeg ik het weer op de 'oude' manier, vind ik stiekem ook wel wat fijner zitten. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het echt een leuk detail in een outfit! Heb laatst ook armbanden over een mouw gezien, staat ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen